lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lauantain viettoa

Ilmat on olleet aika viileitä viime päivät, mutta tänään aurinko onneksi taas hiukan lämmitti. Pihapuuhat jäivät tältä päivältä kuitenkin tekemättä, sillä meidän lapsilla kiertävä flunssa kuumeineen meni ja tarttui minuunkin. Eipä se silti estänyt nauttimasta tuosta auringonpaisteesta ja teekupposesta ulkosalla! Vaikkei piha ja kukat vielä viherräkään kunnolla, niin on tuo meidän maisema kuin postikortti silti, aina sitä vaan jaksan ihailla!


Viime kesänä teimme pihahommia paljon perustamalla kukkapenkit ja tekemällä käytävän. Tänä vuonna onkin sitten tarkoitus keskittyä enemmänkin siihen minun lempipuuhaani, eli terassin ja parvekkeen sisustamiseen. Terassi saikin jo ulkosään kestävän maton, ja aurinkovuoteen siirsin sohvakaluston viereen, sillä siihen aurinko paistaa koko pitkän iltapäivän ja illan. Ihme, etten tuota viime kesänä keksinyt, vaan kantelin aurinkovuodetta nurmikolle vähän väliä!


Minä kuulun Leijonaemot ry:hyn, joka on valtakunnallinen pitkäaikaissairaiden ja vammaisten lasten vanhempien vertaisyhdistys. Yhdistyksellä on tänä vuonna 10-vuotis juhlavuosi, jonka vuoksi se järjesti jäsenistölleen valokuvauskilpailun. Olen todella otettu, sillä toinen kuvistani "Luottamusta" tuli kilpailussa toiseksi, ja toinen kuvistani "Rakkautta" sai erityismaininnan! Kaikki voittaneet kuvat, sekä lisäksi 19 muuta kuvaa on nähtävissä Leijonaemot ry:n 10-vuotis juhlanäyttelyssä 15.5-12.6. Helsingin Malmitalolla, jonka jälkeen näyttely siirtyy Lempäälään (15.8.-7.9.), Jyväskylään (14.9.-3.10.) ja Kuopioon (5.10.-25.10.). Näyttely on myöhemmin nähtävissä mm.Oulussa, Turussa, Tampereella..Käykäähän katsomassa, jos ehditte! 


Nyt taidan mennä saunan lämmitykseen. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. On hienoa kun olet tärkeässä asiassa mukana ja pitääkin käydä Turussa katsomassa näyttely. :) Terassi on todella kivan näköinen! Mistä tuon maton olet löytänyt? :)

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished