torstai 18. joulukuuta 2014

Prinsessojen valtakunnan uudet tuulet

Kaksosten huoneessa on valssattu mööpelivalssia, sillä tytöt saivat mummulta ja vaarilta todella kätevän Ikean hyllykön. Tämä hyllykkö olisi kai tarkoitus laittaa pystyyn, mutta näin vaakatasossa se tarjosi hyvän tilan Lego Friends-leikeille, sekä näin tytöt ylettävät hyllykön jokaiseen laatikkoon hyvin. Aivan täydellinen hyllykkö pikkutytöille siis!
Tyttöjen valtakunnassa siis on jo siistiäkin, ehkä pikku hiljaa tuo yläkerta muutoinkin siistiytyy. Nyt ei kuitenkaan ole aikaa siivota, sillä pian riennetään neljäsluokkalaisen joulujuhliin. Eilen vietettiinkin ilta eskarilaisten joulujuhlissa, ja huomenna pääsen äitini ja neljäsluokkalaisen kanssa Samuli Edelmannin jouluiseen kirkkokonserttiin. Siispä tällä viikolla saakin silmäkulmat kostua harva se ilta! Ja mikäpä siinä! :)

Laitanpa tähän vielä teille linkin toisesta blogista, jossa olen myös kirjoittajana. Tänään blogissa julkaistiin juttuni meidän perheen joulusta:


Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! 

5 kommenttia :

  1. Ihanat kirjoitukset ja toisen blogin teksti pisti miettimään kuinka onnellinen saa olla jokaisesta hetkestä perheen kanssa ja kuinka turhista asioista välillä valittaa.
    Ihana huone ja ihanaa joulun aikaa perheellenne <3

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana huone! Vanha paripulpetti on upea. Meillä on tuo sama hylkykkö myös vaakatasossa, toimii leluille tosi hyvin.

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished