tiistai 16. joulukuuta 2014

Lunta tupaan!

En olekaan muistanut kertoa, kuinka meidän joulukuusemme koki tänä vuonna muodonmuutoksen. Viime joulunahan ostimme tuon korkeamman tekokuusen edellisen lyhyemmän kuusen tilalle, kun esikoisemme totesi, ettei se tuntunut enää lainkaan joulukuuselta. Poika kun on itse venähtänyt pituutta, hih! Viime vuonna pähkäilin pitkään valkoisen ja vihreän kuusen välillä. Itse olisin kallistunut enemmän valkoisen puoleen, mutta päätin kuunnella perhettäni, joka yhdestä suusta olivat sitä mieltä, että kuusen tulee olla vihreä.

Noh, tänä vuonna sitten päätin kokeilla, saisinko kuuseemme kuitenkin hiukan sitä valkoista, lumista tunnelmaakin. Minulta löytyi onneksi kaapin pohjalta lumispray-purkki, joten ei muuta kuin kuusi ulos ja suihkimaan! Tämä oli siis lähtötilanne:


Ja spraypurkin jälkeen kuusi näytti tältä:


Olisihan tuota maalia uponnut kuuseen enemmänkin, mutta mennään nyt tällaisella huurremeiningillä tämä joulu :) Maali muuten haisi aivan hirvittävälle ensimmäiset kaksi päivää, ja luulin jo joutuvani heittämään koko kuusella vesilintua. Mutta onneksi rakkaat blogiystäväni rauhoittelivat hajun haihtuvan kyllä, ja niin se onneksi tekikin. Nyt olen erittäin tyytyväinen, että tartuin maalipurkkiin!
Nyt taidankin kääräistä vielä muutaman joulupaketin papereihin. Huomenna meillä onkin jännittävä ilta edessä, sillä on eskarilaisten ihka ensimmäinen joulujuhla edessä. Saattaa olla, että tämä äiti tirauttaa muutaman kyyneleenkin taasen ;) Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Viikon päästä se onkin sitten jo h-hetki käsillä! :)

12 kommenttia :

 1. beautiful pictures and inspirations !!! love greetings from angie

  VastaaPoista
 2. Tulipa hyvännäköinen! Kannatti kokeilla.:-)

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava idea, minäkin haluan, mutta hitsi meillä on koristeet kuusessa jo.. Mutta ensi vuodelle vinkki korvan taakse. Iloista joulunaikaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Samoin sinulle! <3 Ja ei muuta kuin alennusmyynnistä ostelemaan ensi vuotta varten jo lumisprayta :)

   Poista
 4. Todella kaunis kuusi! Hyvä idea tuo kuusen lumettaminen! ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis joulukuusi <3 Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 6. Kuusesta tuli kaunis. Ihanaa joulun odotusta sinulle :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished