torstai 6. marraskuuta 2014

Joulufiilistelyä

En mahda sille minkään, että heti kun lokakuu kääntyy marraskuulle, alan automaattisesti selailla joulukirjoja, joululehtiä ja etsiä netin syövereistä ihania jouluisia kuvia. Pinterestin ihmeellinen maailma veisi minut tuntikausiksi mukaansa, niin ihania kuvia siellä on! Niin kuin Kotiblogit-lehdestä sai nähdä, meillä joulu on valkoinen punaisin maustein. Tai oli ainakin viime jouluna ja oli tarkoitus tänäkin jouluna, kunnes sitten uppouduin näihin hopeasävyisiin kuviin...

Hopean ja valkoisen liitto näyttää upealta sekin. Siihen vielä hiukan vihreää kuusen muodossa, niin oih! Kyllä minusta on tulossa ilmeisesti aikamoinen harakka näin joulun alla, sillä nyt kaipaan kyllä enemmän tuota köyhänmiehen hopeaa ja ihan helmeilevää hopeaakin jouluumme. Millainen värimaailma sinun kotisi jouluun tulee?

14 kommenttia :

 1. Sama kuin aina ennenkin vihreää (lempivärini) ja hopeaa (lempimetallini). :)

  VastaaPoista
 2. Pinterest on kyllä mullekin sellainen paikka että inspiroivia kuvia selaillessa se aika tuppaa vain lentämään :)
  Itse en vielä tiedä minkä värinen joulu olisi kotiin tulossa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, siellä tosiaan aika lentää! :) No, onhan tässä vielä aikaa miettiä joulun värimaailmaa :)

   Poista
 3. Vihreää, punaista, kimallusta.... ei niinkään ne värit, mutta ne perinteiset eli kuusi, hyasintit, joulutähdet, herkut.....

  VastaaPoista
 4. Oi kun kaunista!! Omat valinnat on hopea, valkoinen, mutta keittiössä saa olla oma maailma: punavalkopilkulliset astiat ym...Oikeastaan hirveän vaikeeta valita vain se yksi mieleinen väri, nyt kun tuo kupari, kulta, musta, kiinnostaa aina enemmän? Vaikeeta tämä sisustaminen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sanopa muuta! :) Minä en ole vielä tuolle kuparille ja mustalle lämmennyt, mutta hopeaa on nyt saatava enemmän! :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ♥ Tulee kyllä niin jouluinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli minullekin, siksi oli aivan pakko jakaa nämä teidän kanssa :)

   Poista
 6. Unelmoin aina valkoisesta joulusta, ja joulukuusesta. Mutta loppujen lopuksi kuulemme on aina kirjava kuin mikäkin. Ei se mitään, se on rakkaudella yhdessä koristeltu. Valkoista kyllä muutoin tehostamaan, hieman rustiikkiin tyyliin sekoitettuna.

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilen täysin valkoisesta kuusesta, mutta ei tuo muu perhe hyväksy kuin vihreän kuusen, joten se se sitten on :) Tätä se on, elämänmakuista, yhdessä rakkaudella rakennettua joulua :)

   Poista
 7. Kaunista, niin kaunista!
  Meille tulee perinteisesti punainen/valkoinen/hopeanhohtoinen joulu:)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! <3 Värimaailmaa ei ole vielä oikein saatu päätettyä. Meillä onkin nyt ensimmäinen joulu omassa yhteisessä kodissa, joten joulujuttujakaan ei ole ole vielä kovin paljon kasaantunut. Niitä saakin nyt sitten ostella ihan jouluvaloista lähtien. Yhtäaikaa ihastuttava ja kauhistuttava ajatus. :D

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished