sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tukholman terveisiä!Terveisiä Tukholmasta! Olimme kaksosten kanssa turnertyttöjen vertaisristeilyllä, ja kyllä taas sai nähdä, kuinka tärkeää tytöille on saada tavata toisia perhostyttöjä, kuten he itseään kutsuvat :) Merimatka meni mukavasti, tällä kertaa kun ei tuullutkaan liikaa. Muumidisco oli kaikille tyttösille yksi matkan kohokohdista, ja oli ihana seurataa innokkaita tyttösiä tanssimassa yhdessä. 

Aiemmin olemme suunnanneet Tukholmassa vanhaan kaupunkiin ja shoppailemaan, mutta tällä kertaa menimmekin muiden perheiden tavoin Junibackeniin, ja voi, miten ihana paikka se olikaan! Junibacken on rakennettu eri satuhahmojen ympärille, ja Astrid Lindgrenin satuihin perustuva satujuna oli aivan mahtavasti toteutettu! Ikävä kyllä junamatkalla ei saanut ottaa kuvia, mutta tässä on muutamia kuvia muualta:
Jos et ole vielä Junibackenissa vieraillut, niin suosittelen lämpimästi! Junibacken sijaitsee Djurgårdenin saarella, ja sinne pääsee kätevästi ainakin Silja linen bussilla tai bussilla numero 76. Tuo jälkimmäinen vaihtoehto on kaikkein edullisin satamasta tullessa:) Minusta tuntuu, että meidän ohjelmistoon tuo kuuluu tulevaisuudessa, niin mukavaa siellä oli!

Kotiin tullessa oli kylmä ja kolea ilma, joten nyt onkin sitten polteltu takkaa koko ilta. Ihania nämä syysillat takkatulineen ja kynttilöineen!

Nyt lähden iltapalalle ja toivottelen teille mukavaa illan jatkoa! 

1 kommentti :

  1. ♥ihania kuvia! Oikein hyvää alkanutta viikkoa Heidille, ja perheelle!♥

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished