torstai 9. lokakuuta 2014

Kelkkailemaan!

Ihana, ihana naapurini yllätti minut eilen täysin! Hän oli pelastanut vanhan sipikkansa äidiltään, joka oli sitä jo heittämässä pois, ja aikoi nyt itse laittaa siihen ulos kanervia. Hui sentään, mikä pyhäinhävästys se olisikaan ollut, hih! Minä olen sipikasta haaveillut jo monta vuotta, mutta en ole koskaan nähnyt tällaista pientä lasten sipikkaa, joka vei kyllä sydämeni saman tien. Niinpä tuo ihanainen naapurini päättikin antaa sipikkansa minulle turvaan sisätiloihin. Kiitos vielä kerran Tiina <3 Katsokaa nyt, eikö olekin ihana?Jouluna kelkkaan muuttaa Nisseperhe, mutta nyt sinne kiiruhtivat jo pupusemme. Christinaa taisi tällä kertaa kuvien ottaminen hiukan ujostuttaa, kun tuolla lailla pitsikauluksen alle piiloutui.

Kelkassa on aivan ihana työntöaisakin ja kunnon rautaiset jalakset.
Onneksi ulkona ei kuitenkaan ole vielä kelkkailukelejä, vaan saadaan nauttia mahtavasta ruskan väriloistosta. Oikein värikästä ja mukavaa lokakuun alkua sinullekin! 

16 kommenttia :

 1. I-ha-na!!! <3 tuo niin suloista tunnelmaa ja on oiva alusta mitä mielikuvituksellisimmille asetelmille.. Joulu ja nisset, ai että. Ihana ystävä kyllä sinulla! Mukavia syyspäiviä sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Super! Krásná zimní dekorace.
  Přeji pěkný den,Zuzka

  VastaaPoista
 3. Ihana kelkka! Ihanasti käy pupuset sinne istumaan ja joulun aikaan sitten Nisseperhe! Suloinen kokonaisuus!♥
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Niiiiiin söpö! <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten upean aarteen sait! <3

  VastaaPoista
 6. ♥oi ihanuus, mikä kelkka! Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished