tiistai 9. syyskuuta 2014

Tallipajan puodissa

Sain viettää tänään ihanan aamupäivän Tallipajan puodissa. Tallipajan puoti on täällä Lappeenrannassa oleva ihana sisustus- ja lahjatavaraliike, joka on muuttanut juuri hienoihin uusiin tiloihin Tirilän työväentalon yläkertaan. Oli aivan ihana saada tutustua puodin emäntään, Sannaan, ja päästä ihastelemaan hänen kaunista puotiaan, jossa viihtyisi tunnin jos toisenkin!

Kaikki Lappeenrantalaiset tietävät, missä Tirilän työväentalo on, mutta talon seinässä oli kyltti opastamassa, mistä itse puoti löytyy:

Pihalla oli onneksi vielä yksi kyltti, joka ohjasi minutkin yläkertaan:Raput noustuani silmien eteen aukesikin sitten niin paljon kaikkea kaunista, etten voinut muuta kuin antaa kameran räpsyä!Puodista löydät niin nupit, koukut, kynttilät kuin lyhdytkin:

Valmiiden tavaroiden lisäksi puodista on myös tilattavissa ontelokudetta, sekä myytävänä ihania käsitöitä:Tallipajan puodissa on myynnissä myös tekstiileitä, kuten esimerkiksi Kylie Minoguen suunnittelemaa Kylie at Home- mallistoa:
Tämä hyllykkö sai minut huokailemaan ihastuksesta! Voi sentään, miten herkulinen kokonaisuus! 
Ja tarkkasilmäisimmät lukijani huomasivatkin jo varmasti - Kyllä, Tallipajan puodissa myydään niitä herkullisia kattiloita! Bloomingin vaatteet olivat minulle uusi tuttavuus, ja ihastuin niihin oitis:


Ib Laursenin ohella lempituotteitani on ehdottomasti GreenGate ja Maileg, ja niitäkin molempia puodilta löytyy!
Jotain ihanaa GreenGaten uudesta mallistosta tarttui tietenkin mukaani, mutta siitäpä kerronkin seuraavassa postauksessani!

Kiitos vielä kerran puotineiti-Sannalle! Tallipajan puodin löydät täältä ja onpa puodilla kivat facebook-sivutkin, ne löytyy täältä

Nyt toivotan teille mukavaa illan jatkoa! 

*yhteistyöpostaus*

3 kommenttia :

 1. Onpa hurmaavan suloinen puoti, tuollahan viihtyisi kokonaisen päivän vain huokailemassa ihastuksissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin! :) Ihanaa, että omalla paikkakunnalla onkin näin ihana puoti:)

   Poista
 2. Ever wanted to get free Twitter Followers?
  Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished