maanantai 8. syyskuuta 2014

Kurkistus 10-vuotiaan tyttösen huoneeseen

Mietin, esittelenkö teille meidän 10-vuotiaan neitosen valtakunnan tämänhetkisessä asussaan. Valtakunta on täysin tyttösen maun mukainen, ja maalaisromanttisuus on sieltä kaukana. Itse olisin sisustanut huoneen aivan täysin eri tavalla, mutta koska itse en siellä aikaani vietä, niin annoin tyttösen sisustaa niin kuin haluaa.

Yläkerran aula on sentään minun sisustamani. Suuri vitriini muutti alakerrasta aulaan olohuoneen uuden järjestyksen myötä keväällä, ja vitriinin päälle on kiivennyt suuri nalle. Äitini oli virkannut minulle tuon kauniin maton, josta olinkin haaveillut tuohon wc:n eteen! Kiitos äiti!

Ja nyt sitten, ottakaa penkistä tukevasti kiinni, tässä on meidän 10-vuotiaan neitosen valtakunta. Vanhat kalusteet myimme pois ja niillä rahoilla saimme hankittua tuon sänky-pöytä-kaappi-kokonaisuuden, johon tyttönen kaupassa ihastui. Vaikka kokonaisuus ei olekaan muotokieleltään minun makuuni, niin täyyy myöntää, että se on todella kätevä pieneen huoneeseen. Portaiden allakin on kunnon kokoiset laatikot, ja kaapissa on vaatetanko. Kaikki tila on käytetty järkevästi hyväksi.Vastakkaisella seinällä on vitriinissä tytön aarteita, ja seinällä on hänen tähän astisen elämän suurin päivä ikuistettuna julisteen muotoonSängyn viereisellä seinällä on suuri Pariisi-aiheinen canvastaulu sekä tekemiäni mekkokoristeita, tyttöni kun on kovin kiinnostunut muodista, ja haaveilee pääsevänsä ulkomaille vielä joku päivä.Pöydän päällä on yhdellä hyllyllä tytön tärkeimmät nallet, sekä ensimmäiset kävelykenkänsäJa pöydän päällä onkin sitten tämän hetkisen elämän eniten aikaa vievät jutut, Friends-legot ja pienet aarteetKuten huomaatte, niin tämän tytön huoneesta ei väriä ja elämää puutu! Ja mikäs sen mukavampaa!

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!

5 kommenttia :

 1. Ihanaa kun olet antanut tyttäresi laittaa oman huoneensa sellaiseksi kun hän haluaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiiva että tyttö on saanut itse sisustaa huoneensa oman makunsa mukaan vaikka se ei ehkä ihan linjassa olekaan äidin maun kanssa, pääasia että huoneen asukas viihtyy omassa tilassaan ja huone on silti tosi kivan näköinenkin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun tytär on saanut sisustaa itselleen mieleisen huoneen ja hienosti hän on huoneensa sisustanut. Ihanan värikäs ja kodikas huone!<3

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 5. Näppärä sänkykokonaisuus, mikä kauppa myy tuollaisia?

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished