tiistai 30. syyskuuta 2014

Ikuistettu lapsuus

Rakastan visiittikortteja, noita paksulle pahville tehtyjä valokuvia, joita oli tapana viedä kylään mennessä viemisiksi. Eniten niissä sydäntä lämmittävät lasten kuvat, mutta niitä on paljon hankalampi löytää kuin aikuisten vastaavia. Niinpä hihkuin innoissani, kun eräänä päivänä löysin nettikirpparilta suuren pinon lasten visiittikortteja! Nämä oli niin ihastuttavia, ettei tosikaan! Näitä kuvia katsellessa miettii, mikäköhän tuon lapsen tarina on. Millaisessa perheessä on kasvanut, mikä hänestä on tullut isona.


Laitoin kuvat tuohon kehykseen aikuisten kuvien tilalle.

Äidiltäni sain vanhoja postikortteja, jotka on todella rakkaita. Oikealla alhaalla on kortti, jonka isoäitini on saanut pikkutyttönä <3 On jotenkin hassua ajatella, että tuohon aikaan riitti postin perille menemiseen kortin saajan nimi ja paikkakunta! Mitään osoitteita tai postinumeroita ei tarvittu! :) 


Tänään on vielä muutama tunti aikaa osallistua arvontaan! Linkki siihen löytyy tuosta oikealta. Mukavasti on osallistujia jo tullutkin! Nyt minä painun takaisin sohvan pohjille, nimittäin angiina iski taas kerran, mokoma.

 Mukavaa illan jatkoa kaikille!

8 kommenttia :

  1. Kyllä onkin hieno löytö, vanhat valokuvat ovat upeita.

    VastaaPoista
  2. Ihana idea laittaa tuohon lokerikko-jutskaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kortteja :) Mä en ole koskaan nähnyt (tai sitten en ole huomioinut) tuollaisia paksuja kuvakortteja. Mulla on jossain mun mummun vanhat postikortit, mihinkähän mä olen ne laittanut :O Sen tiedän, että tallessa ne on :) Ihanaista loppuviikkoa teille kaikille ♥

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished