tiistai 12. elokuuta 2014

Merkittävä päivä

Tänään on ollut monilla merkittävä päivä. Koululaisilla alkoi tänään koulut, eskarilaisilla eskari. Tosin meidän pienet eskarilaiset kuumeilivat eilen, joten jäivät tänään vielä kotiin lepäilemään. Huomenna se ensimmäinen päivä sitten koittaa!

Julkisuudessakin on ollut merkittävä päivä, kun ihmiset on saavuttanut tieto Robin Williamsin kuolemasta. Todella surullista. Toivon, että viimeistään nyt ihmiset ymmärtäisivät, että depressio on todellinen sairaus. Siitä ei parane vain tahtomalla. Jos ei maailman parhain koomikkokaan siihen pystynyt, niin miten kukaan muukaan pystyisi vain "just think positive".

Meidän perheessä on ollut myös merkittävä päivä siksi, että rakas tyttäreni täytti tänään 10 vuotta! On hurjaa, miten nopeasti aika oikein menee! Tuntuu, että siitä on vain hetki, kun näin tämän pienen menninkäistytön ensimmäisen kerran:Ja nyt hän on jo tällainen reipas koululainen:Niin aika kuin kesäkin tuntuu menneen vauhdilla. Toisaalta odotan jo niin paljon syksyä, ettei puutarhahommatkaan enää juuri kiinnosta. Ruusut ovat alkaneet kukkia jo kunnolla, vaikken niitä ole kastelua lukuunottamatta muutoin hoitanutkaan. Hassua, miten se puutarhainnostus kuivui kokoon noin vain! Onko teille käynyt samoin? 

Oikein ihanaa merkittävän tiistain jatkoa kaikille! Sillä jokainen elämämme päivä on merkittävä <3

10 kommenttia :

 1. Ihana postaus, kiitollinen kun pittää olla niin paljosta !!! Minullakin aina puutarhainnostus tahtoo riutua näin loppukesästä :)

  VastaaPoista
 2. ♥Ihana koululainen! Oikein hyvää keskiviikkoa teidän perheelle♥

  VastaaPoista
 3. Onnea 10-vuotiaalle!
  Minulle käy samoin että puutarhainnostus hiipuu kesän myötä. Eilen laitoin syyslannoitetta puutarhaan. Muuten on puutarhatouhuilut jäänyt jäljellä olevien ruukkukukkien kasteluun ja nurmikon leikkuuseen. Ei vaan jaksa innostaa enää puutarhailu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voih, minä olen unohtanut syyslannoitteet tyystin! Pitääkin ottaa ne ensi viikon ohjelmistoon :)

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished