perjantai 22. elokuuta 2014

Kiitollisena

Kiitos todella paljon ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseeni! En pysty kertomaan, miten kiitollinen olen tuestanne, rakkaat lukijani. Minä itsekin olin koulukiusattu koko peruskouluni ajan, mutta se oli kuitenkin kovin pientä verrattuna teidän muutaman kertomanne tarinoihin. Voi että, kun voisin tulla ja halata teitä <3 Toivon koko sydämestäni, että nuo pienet tyttöni eivät joudu enää kokemaan kiusaamista, vaikka pelkään sitä tosi paljon kyllä. Me otimme asian heti puheeksi sekä taksikuskin että esikoulun opettajien kanssa, jotka lupasivat saman tien ottaa asian puheeksi oppilaiden opettajien kanssa. Taksikuski suhtautui asiaan ihan mahtavasti, sillä hän päätti heti, että tästä lähtien tytöt saavat istua etupenkillä kahdestaan! Nyt nuo kiusaajat ovat kuulema jo pari kertaa yrittäneet päästä myös eupenkille, mutta kuski on tiukasti sanonut, että ne on Eevin ja Iinan paikkoja. Ainakaan matkalla eivät tytöt nyt onneksi joudu kiusatuksi, toivottavasti ei sitten perilläkään. Kyllä tuo kovat arvet jätti jo molemmille tytöille, toinen on heräillyt monena yönä, kun ei haluaisi mennä eskariin, ja olemme myös jo monta kertaa puhuneet siitä, miten kauniita tytöt ovat, eivät rumia tai yököttäviä. Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että tytöt uskaltavat puhua minulle kaikesta, ovat avoimia ja sinnikäitä tyttöjä.

Mutta jottei teille tulisi taas paha mieli, niin siirrytään välillä kepeämpiin juttuihin. Vaikkapa sisustukseen, sillä sain tänään pitkään varastossa olleen hyllyn paikoilleen! Miehen asentamana siis, hih!Yläkerran tasanteella laitoin vanhan singerin vaihteeksi pöytätason alle säilöön ja tason päälle kasasin  kirjailijalle sopivamman asetelman.

Nyt lähden laittamaan vielä iltapalaa. Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille! 

6 kommenttia :

 1. Hei, ensimmäistä kertaa satuin lukemaan blogiasi ja oli pakko kommentoida vielä edelliseen ja tähän postaukseen liittyen. Itketti lukea miten lastasi on kiusattu erilaisuuden takia. Minuakin on pienenä kiusattu ja se todella jättää arvet. Toivon koko sydämestäni, että lastesi ei ikinä enää tarvitse kokea vastaavaa ja että eskarista ja koulusta tulee vielä ihana paikka täynnä kavereita.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi Heidi kun en ole kommentoinut tuota kiusausasiaa täällä enkä Facessa mitenkään, en vain pysty. Anteeksi voin antaa mutten unohda koskaan...

  Mutta juuri oikeaan aikaan tuli ihania sisustuskuvia, aivan ihana tuo vanha laskukone kirjurin vierellä, todella kaunis ja tunnelmallinen asetelma! Toimiko niistä kumpikaan, että voisiko vaikka tuohon rakkausrunon vanhalle paprulle kirjuuttaa..? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mari, älä suotta anteeksi pyytele <3 Tiedän, että tuo on kovin rankka asia, ja hetken mietin, viitsinkö siitä edes täällä blogimaailmassa puhua.

   Kiitos paljon! <3 Luulen, että kirjoituskone kyllä toimisi, mutta taitaa olla muste kuivunut :)

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished