keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Pihamuutosta

Vihdoin ja viimein alkaa pihahommat olla tehtynä suuremmilta osin tältä kesää. Nyt on enää jäljellä lopputuloksesta nauttiminen - ja toki ylläpitäminen, mutta se on vain mukavaa. Mehän muutimme tähän asuntoon viime elokuussa. Talo on rakennettu 2006, mutta kukaan aiemmista vuokralaisista ei ollut tehnyt pihalle yhtikäs mitään. Mitä en voi kukkia rakastavana ymmärtää! Niinpä ensimmäiseksi ideoin pihalle kukkapenkit...ja siitä se ajatus sitten lähti! Blogistaniassa on tapana laitella kauniita, harmonisia ja muokkailtujakin kuvia esille, mutta minäpä tarjoan teille nyt oikein kunnon väriläiskiä ja kaunistelematonta totuutta, olkaapa hyvät!

Tästä siis lähdettiin: Ja tässä ollaan nyt:Kaikkein kaunein osa pihalla on toki maisema:Terassi on koko asunnon levyinen. En ole sitä vielä kauhean tarkkaan laittanut, vähän kuitenkin jo. Sen sijaan parveke on vielä aivan alkutekijöissä, joten sitä en nyt teille tällä kertaa esittele. 


Loppuun vielä muutama muokattu kuva silmän iloksi ja toivottamaan teille oikein ihanaa viikon jatkoa!12 kommenttia :

 1. Voi, kuinka kaunista! Upeita juttuja piha täynnä, ja tuo maisema on suorastaan kadehdittava, ihan mieletön.. Ihania kesähetkiä ja työnne tuloksista nauttimista teille sinne!! :)

  VastaaPoista
 2. Mä ihastelin jo facen puolella tuota teidän pihaa ♥ Se on tosi kaunis! Mistä te päädyitte sitten ottamaan kivet? Meillä olis tarvetta kans kivitykselle tämän kesän aikana... saa nähdä ehditäänkö :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! <3 Me pyydettiin monesta paikkaa tarjouksia ja halvin löytyi yllättäen K-Raudasta! :) Nuo ei tosin ole kovin paksuja kiviä, kun ei tuossa ole samalla lailla rasitusta kuin olisi vaikkapa etupihalla.

   Poista
 3. Niin ihanan näköistä, tykkään ihan hirmusti! <3 Muutos on upea!

  VastaaPoista
 4. ♥Onpa niin kaunis puutarha, ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 5. Voi mä niin rakastan tuota teidän terassia, olipa ihana nähdä kuvia tuolta!

  VastaaPoista
 6. Onpa todella hieno muutos ja ootte ollut kyllä ahkeria tuon kivetyksen kanssa, mutta kyllä on kannattanut, lopputulos on tosi hieno! Ja terassi niin kaunis ja viihtyisä!
  Ihanat juhlatkin on neideillä ollut, aivan mahtavia kuvia, onnea neideille!
  Ja kovasti tsemppiä tuon elämäntapa remontin kanssa - on raskasta ja haastavaa, mutta varmasti palkitsevaa ja energiakin lisääntyy!
  Mukavia kesäpäiviä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taina! <3 Oikein ihanaa kesän jatkoa teiänkin perheelle <3

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished