maanantai 14. heinäkuuta 2014

Helteistä heinäkuuta!

Voi, miten pitkä aika viime postauksesta onkaan vierähtänyt! Toivottavasti joku vielä tänne löytää. Minun elämäni on kokenut suuren muutoksen, sillä olen aloittanut uuden elämäntavan liikunnan ja terveellisen ruokavalion myötä. Niinpä sisustusjutut on jääneet vähemmälle, kun kaikki energia on mennyt uuden elämän opetteluun. Onneksi tuloksiakin on jo tullut, kerron siitä joskus toiste lisää. Mutta nyt haluan viedä teidät eilispäivään, sillä silloin meidän koti täyttyi pienistä ja suurista juhlijoista. Tyttöset rakkaani viettivät 6-vuotispäiviään! Ja kylläpä olikin ihana juhlapäivä!

Tytöt ovat nyt kovin ihastuneita Sofia ensimmäiseen, eli Disneyn uusimpaan prinsessaan, Sofiaan. Te, jotka ette ole vielä Sofiaan tutustuneet, niin suosittelen lämpimästi! Sofia on kuusi vuotias tyttö, jonka isä menee naimisiin naisen kanssa, jolla on kaksoset. Sofia ei alkuun näitä sisar- ja velipuolia hyväksy, ja sadun ideana onkin oppia hyväksymään erilaisia ihmisiä ja opetella kauniita käytöstapoja.   Mikäpä satu sitä paremmin sopisikaan pienille 6-vuotiaille!

Niinpä tyttöjen juhlien teemana oli Sofia ensimmäinen ja niin koristeet kuin tarjottavatkin tein teeman mukaisesti. Ilmeisen onnistuneesti, sillä tytöistä päivä oli Maailman ihanin, hih!Tänään sitten vietimmekin päivän rannalla lekotellen, auringosta nauttien. Tämän kuvan myötä toivotan teille ihanaa alkavaa viikkoa!
7 kommenttia :

 1. Onnea tyttösille♥♥
  Aivan ihana tuo alin kuva!

  VastaaPoista
 2. Onnea tytöille! Ihania herkkuja tytöillä. Tsemppiä uuteen elämän tapaan, hienoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat juhlat ja niin kaunista! Päivänsankarit bikineissään on kyllä valtavan suloiset <3

  VastaaPoista
 4. Ei noin suloisia rantalyylejä voi ollakkaan..! Upeita kuvia ja varmasti iki-ihana synttäripäivä tyttösillä!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished