lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa....

tai ainakin perhosia vatsassa, sillä meille on kolmen kuukauden kuumetautiputken jälkeen rantautunut jonkinmoinen vatsapöpö vielä vieraaksemme! Pikku hiljaa alkaa olla vitsit vähissä, mutta olen vielä onnellinen siitä, että saadaan sairastaa kotosalla. Tänään päätimme vanhimman neitosen kanssa jättää muut potilaat isin hellään huomaan ja karkasimme Plantageniin hakemaan pihalle hiukan piristystä. Olisihan siellä ollut vaikka miten paljon ihanaa kevätpiristystä, mutta tällä kertaa mukaan lähti vain muutama orvokki ja pari narsissia. Orvokit on oikein suloisia tuossa terassilla, eikös?Nämä postaukset ovat tosiaan olleet aika harvassa johtuen jatkuvasta sairastelusta, mutta toivon kovasti, että kevät vie tauditkin mukanaan. Kuten viime postauksessa kerroin, niin vietin maaliskuun lopulla syntymäpäivääni ja voi, miten ihana päivä se olikaan! Vanhempani tulivat käymään kahvilla ja toivat minulle mm. tällaisia Aivan Täydellisiä yllätyksiä:

Tämä kaunis posliinienkeli vei sydämeni mennessään

Tällaisia kauniita pitsisiä kynttilöitä en olekaan koskaan nähnyt

Tämä kaunis enkelipussukka olikin maailman kaunein tuoksupussi!

Ruusuissa oli kaunista vaaleanpunaista sävyä

Mieheltäni sain vielä illalla kimpun keltaista kevään väriä, joten kyllä oli tällä vanhuksella hymy huulilla nukkumaan mennessä!


Nyt yritän jaksaa kahlata kaikki ihanat blogit läpi, joten vilkuttelen teille hyviä öitä! Toivottavasti ensi viikko tuo meille jo lämpöäkin tullessaan!

4 kommenttia :

 1. Hyi vatsapöpö. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin.
  Ihanaa palmusunnuntaita sinulle!
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. ♥Kaikkea hyvää ja ihanaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nuo orvokit...mutta tauteja en teille kyllä enää yhtään toivoisi <3

  VastaaPoista
 4. Ompa todella ihana kehikko orvokkeineen, sopivat siihen täydellisesti!<3
  Sydämelliset Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta!<3 Voin kuvitella kuinka onnellinen olit avatessasi lahjakääröt ja sieltä kun putkahtivat nämä lahjat esille, siis kyllä ovat Täydelliset niin kauniit kaikki<3 kuin myös Kukat<3
  Auringonpaistetta ja kevättä rinnassa linnutkin laulavat niin kauniisti, että kyllä pian lämpenee:) Haleja<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished