keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Olohuoneen uusi ilme

Toisinaan huoneen muutoksia suunnitellaan kuukausikaupalla, toisinaan käy niin, että se pitkään haaveiltu aarre vain hypähtää eteen - ja se on menoa sitten! Näin kävi minulle uusimman ihanuuden kanssa. Sattumalta muutoin vain nettikirpputorilla pyöriessäni (ne ovat katalia paikkoja, en suosittele lainkaan ;) ), tämä kaunotar oli juuri löytänyt sinne tiensä, erittäin kohtuulliseen hintaan. Joten eihän se auttanut muu kuin hänet hakea pikapikaa uuteen kotiin. Samalla sitten koko olohuone koki uudistuksen, ja mööpelivalssia on nyt tanssittu ahkerasti. Tässä nyt ensimmäisiä kuvia valssin lopputuloksesta. Lisää kuvia tulee, kunhan tämä alakerta on joku päivä vielä tip top siisti ;)Sohvan ylle laitoin vanhan nipsuketjun, johon ripustin muutamia kauniita juttuja.Kun siirsimme sohvan pois ikkunan edestä, avautui näkymä kauniisti järvelle. Enkelit varjelevat ikkunan edessä:


Kyllä todella toi sekä uusi valkoinen sohva, että uusi järjestys paljon tilaa ja avaruutta tänne alakertaan! Nyt tuntuu, että on taas enemmän tilaa hengittääkin. Koko perhe tykkää muutoksesta kovasti. Me täällä vietetään hiihtolomaa, vaikkei sitä kai säiden puolesta voikaan hiihtolomaksi kutsua. Vaan sepä ei haittaa, kevät saa kyllä minun puolestani jo tulla! Tänään jo niin kauniisti linnut laulelivat ja aurinko paistoi, että ihan tuli keväinen olo. Nyt on jätettävä kevätunelmat hetkeksi taka-alalle ja mentävä silitysraudan varteen. Huomenna nimittäin lähdemme katsomaan, miltä se helmikuun loppu Tukholmassa näyttää! 

Oikein mukavaa helmikuun viimeisiä päiviä kaikille! 


11 kommenttia :

 1. Mietin minkä näistä olet kotiuttanut uutena...mutta jokatapauksessa ihana olohuone:) Ai vitsi kun tuollaista ikkunalautaa haluaisin;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tunnelma.

  Ja jätänpä tassunmerkkini ッ

  VastaaPoista
 3. Tulen pikapika kylään on kuule niin kutsuvan oloinen huone:))<3 Todella kaunista niin makuuni, pidän paljon<3 Ja ihan parasta on se, että siirsitte sohvan pois ikkunan edestä sillä kun on vielä niin ihanat näköalat järvelle...voi se on minun haave tai meri!:)
  Nipsuketju vanhoine kuvineen on meillä eteisesä peilin yläpuolella:)
  Kaikkea kaunista ja mielenkiintoista nähtävää Tukholmassa, viikonlopuksi, nautintoa!<3 Kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirkka <3 Minäkin olen tosi tyytyväinen, että siirrettiin sohva pois estämästä ihanaa maiseman näkemistä :)

   Poista
 4. Paljon ihania huonekaluja ja kauniita esineitä! Tosi kauniille näyttää teillä siellä!

  VastaaPoista
 5. Pisti hymyilyttämään tuo pieni karvakerä soffalla ☺ ♥
  Kaunis olohuone!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished