lauantai 16. marraskuuta 2013

Lisää tonttuilua!

Iltojen pimetessä on ihana syrytellä kynttilöitä ja suunnitella joulun sisustusta. Viime kuvassa lipaston päällä vilahtikin tämä viime vuonna ostamani ihana kaurispariskunta, joka löysi nyt tiensä Perfect Homen lyhtyyn. Pariskunta ei oikein tullut esiin lipaston päällä, joten siirsin nyt lyhdyn vanhaa ikkunaa vasten, jolloin ikkunaan laittamani tapetti tuo niille hiukan taustaa. Vielä kun hankkisi lyhtyy paristokäyttöisen valosarjan, niin pääsisi kaunottaret vielä paremmin esille!:) Joko te muut olette alkaneet laitella joulua kotiin vai maltatteko odottaa vielä ensi kuuhun?

Lipaston päällä enkelit saivat nisset seurakseen


Käytettynä ostamani Nissepariskunta istahti vanhojen luistinten ja suksien viereen odottelemaan, milloin kaivan heille esiin kelkan


Arvontakin on suoritettu! Kiitos kaikille sekä vanhoille että uusille lukijoilleni osallistumisesta!
Arpa suosi tälläkertaa SatuSannaa!
 Laitapa minulle yhteystietosi, niin laitan naulakon tulemaan:) Oikein paljon onnea voitosta!:) 


Oikein ihanaa viikonlopppua kaikille!

3 kommenttia :

 1. Oli viikonloppuna oikein ruhtinaallisesti la ja su vapaata niin siinä pikkuhiljaa kaivelin jouluisia tekstiilejä esille...seuraavan vapaan koittaessa voisikin kaivautua koristelaatikoille asti.. =)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja juu olen jo laitellut pikkaisen..valoja ja joitakin koristeita..kun tälläinen joulu hörhö kerran olen :)))

  VastaaPoista
 3. Suloisen jouluisia kuvia.
  Mä alotan jouluttelun aina jo marraskuulla, jotta ehdin nauttia valoista ja kynttilöistä riittävästi. AIka pian joulun jälkeen joulujutut katoaa taas kaapin kätköihin.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished