torstai 10. lokakuuta 2013

Väriloistoa


Voi että sitten rakastan syksyä! En vain saa näistä väreistä tarpeekseni! Tuntuu siltä, ettei sisälläkään nyt jaksa juuri mitään sisustaa, kun ulkona on niin kaunista ja kaikki mielenkiinto menee luonno seuraamiseen. Me asumme nyt Saimaan rannalla, ja tuossa meitä vastapäätä näyttäisi olevan joutsenten pesimispaikka. Sinne eilenkin suuresti huutaen laskeutui kymmenen kaunottaren parvi! Tai enhän minä tiedä, olivatko kaunottaria vai kulkureita, kauniita olivat kuitenkin;)

Tuolla meidän takapihalla ei ole vielä mitään istutuksia, en tiedä, miksei edellinen vuokralainen ole siihen mitään halunnut. Minä ainakin ajattelin ensi vuonna siihen kukkapenkin perustaa. Pihalla on kuitenkin pihlaja, johon ajattelin viritellä ulkovalot. Kävi kuitenkin niin, että lampuista suurin osa oli palanut, joten ennen kuin saan uudet hankittua, laittelin muutaman tuikkulyhdyn oksille keikkumaan. Ja ne toivatkin ihanaa tunnelmaa iltasella!
No, olen minä sentään vähän keskittynyt sisustamiseen sisälläkin. Lähinnä kyllä toisten kodeissa, hih! Pidin viime viikonloppuna Perfect Home Avoimet Ovet kotonanikin ja voi että olikin kiva hetkeksi pukea koti hiukan jo jouluisiinkin tunnelmiin!Etenkin tämä valosydän on sellainen, jota en enää malttaisi piiloon laittaakaan. Mutta ehkä se on vielä parempi laittaa, onhan tuossa "lunta" ja käpyjä kuitenkin. Näitä ja muitakin Perfect Homen tuotteita saa tilattua kauttani, ja kutsuja tulen pitämään Lappeenrannan ja Imatran alueella.

Nyt taidan mennä lämmittämään saunan. Huomenna täällä onkin vilinää ja vilskettä, sillä muuttokiireiden ja sairasteluiden vuoksi lasten kaverisynttärit ovat siirtyneet. Ja jossakin mielenhäiriössä päätin, että pidetään ne nyt sitten kaikille lapsille yhtä aikaa, hih! Huomenna onkin sitten tupa täynnä lapsia, ja tiedossa on ainakin singstaria ja discoilua, herkkuja ja naurua!

Oikein ihanaa viikonlopun odotusta teille kaikille!5 kommenttia :

 1. Ihanan piristäviä syksyisiä kuvia <3

  Huisin hauskoja synttärijuhlia!

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyl niin sairaan kaunis ruska ettei voi olla ahmimatta sitä!

  VastaaPoista
 3. Syksy on kyllä niin uskomattoman kaunista aikaa, ihana löytää blogimaailmasta muitakin syksyihmisiä! <3 Ja aivan ihania kuvia taas!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished