lauantai 5. lokakuuta 2013

Talveen varustautumista

 Niin se vain jo lokakuu pyörähti käyntiin ja syksy loistaa kaikessa kauneudessaan ympärillä! Minä olen aina ollut syksyn lapsi, en vain saa tarpeekseni ruskan kauniista väreistä, kynttilöiden valosta ja sateen ropinasta katolla. Miten ihanaa onkaan kävellä ruohikolla, jossa kauniit oranssin eri sävyiset lehdet rapisee jalkojen alla!

Syksy tuo auttamatta lapsiperheelle myös päänvaivaa, sillä on taas kaivettava ne viime keväänä säilötyt talvivarusteet esille ja kokeiltava, josko sieltä löytyisi vielä jotain sopivaa päälle. Tänä vuonna kävi jälleen kerran niin, että kesä on tuonut lapsosille senttejä tullessaan, joten ei muuta kuin talvivaateostoksille!

Ihanan blogiyhteistyökumppanini Hienohelman mallistosta löysin meidän kolmasluokkalaiselle tämän kerta kaikkisen hurmaavan 3Pommesin toppatakin, johon ihastui sekä äiti että tyttö! Suuri kiitos Hienohelmalle tästä takista!

Takki on harmaanmusta, todella kauniin sävyinen. Aadan sisävaatekoko on 134, mutta otin takin koossa 140cm, eikä se ole minusta lainkaan liian suuri. 

Takki ylettyy Aadalla hyvin pepun alle, joten tämä on kiva käyttää niin hameiden kuin housujenkin kanssa. 
Hienohelman sivuthan löytyvät täältä: http://www.hienohelma.fi/  Heidän valikoimissa on aivan ihania mekkoja, hameita, mutta myös siis ulkovaatteita ja pojillekin tyylikkäitä vaatteita!

Nyt Hienohelma tarjoaa lukijoilleni 20% prosentin alennuksen KOKO valikoimasta ajalla 6-9.10 koodilla omakoti
Käypä katsomassa, jos sinäkin löytäisit jotakin kivaa! 

Minä sytyttelin juuri kynttilöitä ympäriinsä ja nyt olisi mentävä koko perheen voimin saunaan ja nauttimaan sen jälkeen kynttilöiden loisteesta terassilla kera saunalimppojen. Oikein ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille! 

4 kommenttia :

 1. Onhan kaunis takki, täytyypä käydä katsomassa mitä muuta kivaa olisi tarjolla.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis takki ja suloinen tyttönen!
  Syksy on juuri tätä aikaa kun ne kaikki pipat ja takit ja kuomat pitää kaivaa esiin, se sovittelu-rumba ja kaappien räjäytys kestääkin sitten viikkoja kun koko ajan kelit vaihtuillee... :P
  Kauniita aurinkoisia syyspäiviä sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki ja niin nätti tyttö! Takki on muuten tosi hyvän värinen. Tietysti sen plussan, ettei kaikki lika näy lisäksi, tuohon on tosi helppo yhdistellä asusteita! <3

  VastaaPoista
 4. Takki on tosiaan aivan ihana ja tuohon on tosi helppo yhdistellä eri värisiä asusteita!:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished