torstai 17. lokakuuta 2013

Prinsessojen uusi valtakunta

Hei taas kaikille! Vieläkö teitä täällä käy piipahtelemassa? Yritän nyt alkaa postailla ahkerammin taas!:)

Muualla meidän kodissa värimaailmaa hallitsee valkoinen ja harmaa, mutta lastenhuoneissa saa värit ilotella. Vaikka itse haluaisin lastenkin huoneet hillityn värisiksi, niin halusin kuitenkin sisustuksessa noudattaa lasten toiveita. Onhan sitä mukavampi viettää aikaa mieleisissä huoneissa. Pienten viisivuotiaiden neitosten lempiväri on pinkki, joten heidän huoneessa ilottelee pinkki ja vaaleanpunainen, ja niiden seurana hiukan turkoosia ja lilaa. Neitoset itse tykästyivät lopputulokseen, ja sehän se tärkeintä on!

Luontoa toin sisälle satupuu-tarran muodossa. Alla roikkuu tyttöjen 1-vuotismekot:Tyttöjen verhon toteutin valkoisista kapoista, joihin kiinnitin värikkäät viirit

Tässä vielä huonetta kaikkine väreineen. Oikealle jää tyttöjen kerrossänky. Joulupukin tuomassa unelmien barbie-kodissa asuu tällä hetkellä niin kovin in-olevat Monster High-nuket:)  Ja onpa kuvaan eksynyt Daisy-neitosemmekin:)Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! Täällä vietetään syyslomaa ja odotellaan lumen saapumista. Tai noh, kaikki muut odottaa, paitsi äiti, hih!;)

10 kommenttia :

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished