maanantai 26. elokuuta 2013

Uusi koti

Hei taas kaikille pitkästä aikaa. Nyt minulla on ihan hyvä syy blogihiljaisuuteen, sillä takana on rankin muutto koskaan. Muutimme siis pari viikkoa sitten rivitalokotiin omakotitalostamme ja huh heijaa, millainen homma tässä on ollut! Vaikka miten olen laittanut kirpputorille ja kaatopaikalle tavaraa, niin tuntuu, ettei ylimääräinen tavara lopu millään. Edelleenkin täällä on muutamia laatikoita vailla paikkaa ja vanhan kotimme autotalli on täynnä tavaraa, hih! Mutta pikku hiljaa.

Ennen muuttoa ehdimme viettää jännittävän päivän vanhassa kotonamme tv-kuvausten merkeissä :) Tämän kuvauksen satoa pääset katsomaan Elämä Lapselle konsertissa 18.9 joko livenä paikan päällä tai kotona tv:n edessä, jos haluat.


Vaikka meiltä puuttuu edelleen verhotangot, (tosin posti ne toi tänään, joten elättelen toivoa, että huomenna ne olisi jo paikoillaan...) ja tavarat ei ole ihan paikoillaan vielä, laitan teille nyt jo muutaman kuvan uudesta kodistamme. Tällä kertaa keittiöstämme.


 Asunto on neljän makuuhuoneen asunto, josta tullaan keskikerroksesta sisälle. Siinä on pieni eteinen ja portaat yläkertaan, jossa on neljä makuuhuonetta, wc ja koko asunnon levyinen parveke. Eteisestä lähtee portaikko myös tänne alakertaan, jossa on keittiö-olohuone. Takapihalla on terassi ja piha avautuu järvelle. Juuri tuolla meni suuri hanhiaura järven yli kovasti kaakatten. Nautin tuosta näkymästä ihan hirvittävän paljon.


Aiomme vielä naapuriemme lailla laittaa tuon pihaltamme alkavan rinteen kuntoon ja rinteen alta pääseekin sitten uimaan:)

Tässä on vielä yksi olohuoneen nurkkaus. Enemmän olohuoneesta ensi postauksessa sitten! 

Aurinkoista viikon alkua kaikille!

11 kommenttia :

 1. Kaunista teillä on täällä uudessakin kodissa, vaikka muutto olikin raskas.
  Jos sinusta tuntuu raskaalta, niin istahda ja katsele tuota maisemaa, sillä se on tosi kaunis <3


  VastaaPoista
 2. Onnea,onnea uuteen kotiin!!
  Ihania kuvia,ihanasta kodista!
  Konserttia odotellen.. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Ei pöllömpi maisema sulla kyllä! Ja vielä uimaankin pääsee omalta pihalta <3

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin!
  Mahtava maisema! Kaunista! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Kauniille näyttää!

  VastaaPoista
 6. onnea uuteen kotiin ! pitääpäs olla telkun ääressä silloin !

  VastaaPoista
 7. Oho!! Onnea että selviydyitte muutosta! ;) Ihan mahtavan paljon olet jo heti saanut laitettua seinillekkin kaikkea, mulla kestää aina noissa "koristeluissa" helposti kuukausia.. =D

  VastaaPoista
 8. Onnea oikein paljon uuteen kotiin ♥

  Aivan mahtava on maisema pihaltanne, todella kaunis!

  VastaaPoista
 9. Onnellisia päiviä uudessa kodissa! Heti kävin miettimään mistä päin kaupunkia nuo maisemat on :) veikkaan h-niemi tai v-salmi?

  VastaaPoista
 10. Tuo teidän uusi koti on niin kaunis..
  Tervetuloa lukijaksi uuteen blogiini http://majamunperhe.blogspot.fi/2013/09/taalla-taas.html

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished