keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Terveisiä Tallinnasta!

Pitkästä aikaa on jotain kirjoitettavaakin! Meillä on kesä mennyt aika lailla sairastellessa, mutta nyt näyttää jo paremmalta, kop kop. Pyörähdin tuossa muutaman yön hotellimatkalla Tallinnassa äitini kanssa ja kylläpä tekikin hyvää pieni irtiotto arkeen:) Kaikki päivät pyörimme kauppakeskuksissa niin, että jalat huusivat jo armoa, mutta kylläpä oli mukavaa! Yllätyin suuresti, miten kivoja sisustusliikkeitä Tallinnassa olikaan. Tässä on kuvia kaikkein ihanimmasta liikkeestä, jonne olisin voinut jäädä asumaan:) Kuvien laatu ei ole mitään kovin hyvää, kun ovat kännykkäkameralla otettuja, mutta ehkä niistä näkee kuitenkin, miksi vain huokailin ihastuksesta pyöriessäni siellä ympäriinsä :D
Pieniä ostoksia myös tuli tehtyä, vaikka mieli olisi kyllä tyhjentää yksi sun toinenkin liike, hih!

Tämän kauniin miljögardenin verhon ostin tulevan kotimme pikkuiseen keittiönikkunaan. Tässä on aivan hurmaavat pitsit ja kirjailut!
Eriliaisia hajukunttilöitä ostin myös, nämä kun olivat niin suloisissa astioissa. Tuo ruusuinen huivi on sellainen tuubimallinen huivi, joten ei lähde pois kaulasta omille teilleen;)


 Nämä huusivat mukaani myös!


Tiedättekö sen tunteen, kun näet jotain, jonka voisit aivan hyvin itsekin toteuttaa ja halvemmallakin, mutta ihastut valmiisiin tekeleihin niin, että ne on pakko ottaa mukaan? No, nämä olivat sellaisia! Kauniita lyhtyjä, joissa on kaunista pitsiä ympärillä. Näitä olisi helppo toteuttaa ja olen itse toteuttanutkin muutamia, mutta silti nämä oli niin suloisia, että pakkohan ne oli napata mukaan:)

Olen haaveillut pitsisestä päivänvarjosta, mutta tosi asia on, että kaunille sateenvarjolle on enemmän käyttöä. Nyt löysinkin ihanan pilkullisen vaaleanpunaisen sateenvarjon. Nyt pitäisi vain löytää sen seurakasi vaaleanpunapilkulliset saappaat!:) Daisy-neitonen taustalla ihmettelee, että mitä se äiti taas tohottaa.
No, tohotusta on tosiaan riittänytkin täällä viime ajat! Me nimittäin päätimme muuttaa, vaikkemme ole saaneetkaan taloa vielä myydyksi. Mutta 10.8 olisi tarkoitus aloittaa uusi elämä vuokrakodissamme. Nyt alkaa pikku hiljaa laatikot lisääntyä ja pöytien päälliset tyhjentyä täällä. Haikeilla mielin kaikkea pakkaan, sillä on monta laatikkoa tavaroita, joihin en ole voinut koskea Eevin tultua kotiin. Nyt olen niitäkin käynyt läpi, nuuskutellut sairaalanhajuja ja itkenyt kyyneleitä, mutta toisaalta uskon, että kyllä tämä vielä iloksi muuttuu. Ehkä se tekee ihan hyvääkin aloittaa uusi elämä uudessa paikassa koko perheen voimin. Ehkä meiltä jää tänne hyvien muistojen lisäksi osa siitä suuresta tuskan taakastakin ja on taas helpompi hengittää. Toivon ainakin niin:)

Mutta nyt taas laatikoiden kimppuun! Ja jos nyt joku etsii kaunista kotia Lappeenrannasta, niin tällainen olisi myynnissä:

 

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Samassa liikkeessä minäkin pyörin pari viikkoa sitten ja ihastuin juurikin myös noihin tuikkuihin jotka sitten kantamuksistani johtuen päätin toteuttaa kotona pilttipurkeista, no enpä oo viel saanu aikaseksi eliolis kannattanu ne ostaa ;D Onnea uudelle käänteelle elämässä, toivottavasti kaunis kotinne menee pian kaupaksi ♥

  VastaaPoista
 2. Mikä tämä liike Tallinassa on ja missä se sijaitsee? oliko siellä GG:tä?

  VastaaPoista
 3. Voi ystävä kulta, tiedän, että muutto on alku uudelle elämälle...paremmalla elämälle♥♥
  Toivottavasti saatte kotinne pian myytyä!

  VastaaPoista
 4. Oi ja voi mikä liike minäkin voisin muuttaa sinne putiikkiin asumaan, tosin omaa maa mansikka muu maa mustikka..
  Tiedän myös että joskus on sivua käännettävä..ja aloittaa kaikki puhtaalta pöydältä :)..Minä rakastan muuttoja kaikki on uutta vaikkei koti olisikaan uusi tai sitten olkoot vuokrakoti..minäkin asun mieheni kanssa vuokralla ja ollaan etitty kolmiota, kun on tämä ompelu ja askartelu innostus johtanut siihen et kankaita sun muuta hilpetööriä on vaikka kuinka ja paljon niin se olisi ehdoton, se kolmas huone ompeluhuoneeksi minun mies on vaan hieman liiankin tarkkaa näiden asuntojen kanssa kun ne miehet ei näe sitä visiota silmissään, jos vaihtaa esim tapetit että silloin se koti näyttää ihan oman näköiseltä...ja omilla valinnoilla vuokrakodeistakin saa kauniita..
  nauti muutosta vaikka se onkin aikas rankkaa puuhaa mutta taas voi sisustella ja laitella kotia kauniiksi suunnitella huonekalujen paikkaa, verhotkin näyttää erilaiselta toisessa kodissa, niin paljon kaikkea on sinulla edessä.. :)

  VastaaPoista
 5. Onkohan kyseessä Rocca al Maren yläkerran sisustusliike?
  Jos, niin ehdottomasti munkin suosikkini!

  VastaaPoista
 6. Mikä ihanuus tää Tallinnan kauppa on ja missä sijaitsee? lomatervisin Sanna

  VastaaPoista
 7. Aikamoisen karkkikaupan olet kyllä bongannut!!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished