lauantai 15. kesäkuuta 2013

Muutosten tuulia

Meillä on ollut sellaista vuoristorataa tämä loppukevät ja kesänalku, etten ole saanut aikaiseksi tulla blogistaniaankaan. Suurin ja ikävin mullistus on se, että joudumme myymään rakkaan kotimme. Tätä päätöstä olen miettinyt jo pitkään ja kun nyt sisustuskutsuja pitäessäni törmäsin meille täydelliseen vuokrakotiin, laitoimme miehen kanssa realititeetit paperille ja totesimme, että ei auta, nyt on aika luopua Kodista. En ole oikein tunnetasolla tätä asiaa vielä käsittänyt, niin monta iloista, surullista, rankkaa, rakasta ja tunnerikasta vuotta ja hetkeä olemme saaneet tässä kokea. Olemme remontoineet tätä suurella sydämellä ja laittaneet pihaa mieleisemmäksi. Mutta minkäs teet. Kaikkeen ei voi varautua etukäteen, eikä sille minkään voi, jos terveys ja sitä myöten toimeentulo menee. Mutta luotan siihen, että poikani osui oikeaan, kun totesi, että äiti kyllä osaa sisustaa sen uudenkin kodin kauniiksi.

Tällainen maisema tuon uuden kodin parvekkeelta avautuu, joten sen takia tuo oli minusta aivan mahtava asunto, vaikka vuokra-asunto onkin:


Ehkä tuo koti on nyt meille kaiken uuden alku <3 Nyt tosin pitäisi vain saada tämä koti myytyä, jotta pääsemme uuden elämän alkuun.

Kaiken tämän härdellin katkaisi sopivasti kylpyläloma Kuusamoon. Vietimme siellä muutaman ihanan vuorokauden, hämmästelimme poroja kaduilla ja kauniita tunturimaisemia. Totta kai minun piti päästä pyörähtämään Kuusamon kirppareillakin ja sieltä teinkin ihania löytöjä!

Olen ihastunut kupariesineisiin, joten tuo kuparipannu sattui heti silmiini. Samoin kuin tuo kauniisti kirjailtu ja pitsein koristeltu vanha lakana.

Nämä pienet veitset ja haarukka olivat todella suloisia. En vain tiedä, mihin tarkoitukseen noita veitsiä on käytetty, kun ovat yhtä pieniä kuin tuo kakkuhaarukka?

Tässä mitassa luki pohjassa handarbete ja vuosilukuna tässä on 1845, joten tämä oli aikamoinen löytö!

 Soppakulhoja en osannut vastustaa, kun kerrankin niihin livekirppareilla törmäsin! Toisessa ei ollut enää kantta jäljellä, mutta se ei haittaa, sillä aion laittaa siihen kukkia.

Tämä vanha maitokannu huusi myös nimeäni hyllyssä, eihän häntä voinut sinne jättää. Gg:n keraamiset kupit sen sijaan löysin erään huoltoaseman elämysmyymälästä.

Tavaran haalimisen sijaan pitäisi keskittyä tavaran myymiseen, sillä aikamoisen inventaarion tässä joutuu käymään ennen muuttoa pienempään asuntoon. Mutta miten tuo kirppareilla kiertely on paljon mukavampaa kuin omien kaappien penkominen?:)

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! Lupaan yrittää käydä täällä ahkerammin!

13 kommenttia :

 1. Vaikka pahalta tuntuukin talosta luopua, olen varma, että osaat tehdä uudesta asunnostakin Kodin♥ kuten poikasi sanoi♥
  Toivottavasti saatte pian talon myytyä ja pääsette aloittamaan puhtaalta pöydältä!
  Kaunis maisema uuden Kodin parvekkelta näkyy.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana tuo kukkakannu:)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä ihana maisema uuden kodin ikkunasta. Tsemppiä muutokseen, ehkä se tuo uusia tuulia tullessaan<3

  VastaaPoista
 4. Koti on muutakin kuin seinät ympärillä ja katto pään päällä. Onneksi :)
  Ymmärtäähän sen, että harmitus on suuri, mutta kyllä se siitä, kun pääset uutta kotia sisustamaan ja laittamaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana maisema! Ihan varmasti se uusi kotikin rupeaa kodilta tuntumaan. Nyt vaan peukut pystyssä asunnon myynnin kanssa!
  ihania kesäpäiviä teille! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana Heidi! Katso ympärillesi. Osaat luoda kaunista ympärillesi ihan missä vain olet. Teidän koti on siellä missä sinä olet. Toki muullakin perheellä on osansa, joten nappaa heidätkin mukaasi, hih. Elämä vie... onneksi se joskus tuokin. Jaksa uskoa siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Jaksa silloin tällöin pysähtyä ja miettiä mitä kaikkea kaunista teidän elämässä on. Ihan maailman mahtavimmat lapset ja perhe. Silloin kun eniten surettaa, silloin yritä saada niistä voimia jaksaa. Olet mielessä <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis maisema aukeaa teille uudesta kodista, on varmasti mielenkiintoista seurata kuinka se muuttuu vuodenaikojen ja säiden mukaan.
  Voi kuinka oikeassa poikasi onkaan, ja lause koti on siellä missä sydänkin on, pitää niin paikkansa.
  Hyvää kesää sinulle Heidi, ja oletpa tehnyt ihania löytöjä!

  VastaaPoista
 8. Ihanat löydöt Heidi! Jaksuja sinne kovasti kaiken keskelle! Kyllä kaikki vielä hyväksi kääntyy!

  VastaaPoista
 9. Todella ikävää että joudutte kodistanne luopumaan:( Se on rankka paikka mutta Koo tuossa ylempänä sanoi asian hyvin. Meilläkin on vuokrakoti mutta koti on siellä missä sydän on ja ihan yhtä innoissani sisustan vuokrakotiani kuin edellisiä omistuskotejakin. Tsemppiä muuttoon,kaunis maisema kyllä!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä teille oikein oikein paljon muutosten tuuliin <3

  VastaaPoista
 11. Uskon että tuntuu pahalta luopua omasta (haaveilen itsekkin omasta, mutta asuntojen hinnat ovat täällä Helsingin keskustan luokkaa ja palkat kuin jossain Romaniassa..), joten vuokralla pakko olla ja todella ahdistaa kun täällähän ei oikeasti saa kämpissä tehdä mitään muutoksia, ei edes naulaa laittaa seinälle..murr..pakko vain ajatella, että jos talon myynti edesauttaa taloutta, on se parempi kuin kamalat velat ja sitämyöten ehkä muita ahdinkoja vaikka parisuhteessa jne..symppaan kyllä sua kovasti!! Tosin tuo maisema kuva näytti paratiisilta, niin kova Suomi-ikävä minulla tällä hetkellä on.. =)

  VastaaPoista
 12. Siis mitä enkö mä ole muka ollut täällä lukijana?! oon kyllä täällä käynyt kurkkimassa postauksia :) Nyt kyllä ihmettelen.. mutta se asia korjattu :) Tsemppiä kovasti ja haleja <3

  VastaaPoista
 13. you have a great blog ^ ^
  you want to follow each other?
  follow me and let me know with a comment
  and follow you too :))


  kisses
  http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished