sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Uusi paikka unelmoida

Kiitos ihanista kommenteista aiempiin postauksiini ja anteeksi, etten ole jaksanut juurikaan puumerkkiäni teidän ihaniin blogeihin laitella. Yritän ryhdistäytyä, kunhan tässä elämä alkaa taas tasaantua:)

Tässä on talven mittaan tullut tehtyä kaikenlaisia pihasuunnitelmia ja eräs niistä oli hankkia puutarhakeinun tilalle rautasohva tai -sänky. Sainkin keinun nopeasti myytyä ja uusi sohvakin löytyi edullisesti. Vaan mitäs sitten kävikään! Päätin laittaa sohvan sisälle odottelemaan lumien sulamista ja kappas, tuo paikka onkin sille niin täydellinen, että se jääkin siihen! Tuossa on mukava lueskella puutarhalehtiä tai ottaa vaikka päivänokoset:) Nyt meille tuli samalla jotenkin paremmin ruokailutilakin ja tuo vitriinikin näyttää olevan nyt enemmän oikeassa paikassa. Vai mitä olette mieltä?Sohva selvästi huusi päälleen paljon kukkakuosisia tyynyjä, joten ommella surauttelin tyynynpäällisiä sen verran, kun sisätyynyjä meiltä löysin. Kankaita jäi vielä, ja mahtuisihan tuohon vielä enemmänkin noita tyynyjä, joten se on jossakin vaiheessa ostettava tyynyjä lisää!Muutoin ei sisustusrintamalla ole tapahtunut kummempia. Meillä on ollut taas aika lailla vastoinkäymisiä elämässämme, joten niihin on mennyt niin voimat kuin aika. Mutta sen vastapainoksi olen saanut jonkin verran tehtyä Perfect Home edustusta ja tänään järjestin kotona Open House-esittelynkin. Olen tosi iloinen siitä, että olen löytänyt tämän harrastuksen itselleni, ja tämän parissa tulee mentyä ihmisten ilmoillekin enemmän. Tässä teillekin hiukan makupaloja tuosta esittelystä:
Näihin kynttilätunnelmiin onkin hyvä lopetella tämä postaus ja toivottaa teille ihanaa viikonlopun jatkoa! Minä alan jo pikku hiljaa suunnata katseeni puolentoista viikon päähän - kohti aurinkorantoja!:) 

12 kommenttia :

 1. Minullakin on rautasohva olkkarissa ja tykkään siitä, olinkin ajatellu et laittaisin sohvan ruokailutilaan samalla lailla kun sinä olit omasi laittanut..mutta eihän se minun sopinut sinne ei mitenkään päin.. :)
  Tyynyjä pitäisi minunkin tehdä omalle sohvalleni lisää..
  Mukavaa sunnuntaita teille sinne :)

  VastaaPoista
 2. Tila muuttui kyllä todella paljon! Ihan kuin kaikki olisi loksahtanut paikoilleen! Niin kaunista ja valoisaa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista on ja rautasohva tyynyineen sopii hienosti tuohon, ymmärrän hyvin ettet haluakaan viedä sitä ulos. Erityisen ihana on tuo harmaalla laudalla somistettu seinä. Harmaantunut puu on niin kaunista.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo rautasohva ja kukkatyynyt siinä ovat suorastaan täydellisiä! :)
  Tuo harrastus taitaa olla juuri nappi sinulle nyt.
  Oikein mukavia kevätpäiviä teille! <3

  VastaaPoista
 5. Eihän tuota sohvaa voi tuosta pois viedä...sopii tuohon todella hyvin!
  Toivottavasti vastoinkäymiset loppuvat ja saatte nauttia keväästä♥

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää kaikki kuvissasi! ♥
  Kaunis sohva ja kauniit tyynyt, näin muutaman mainitakseni.
  Aurinkoisia kevätpäiviä teille ja jaksamisia myös!

  VastaaPoista
 7. Sohva on kuin tehty ruokapöydän kylkeen! Mihin päin olette reissaamassa? Mukavaa lomaa jo etukäteen! =)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Tosi hyvin sopii rautasohvasi ruokailutilan yhteyteen. Aterian jälkeen siihen on mieluisaa mennä pötkötkelemään tai ennen:) Tyynyt ovat suloiset ja niitä siihen mahtuukin hyvin toistensa lomaan ja lopputulos on somaa. Ilo on löytää itselleen mieluinen harrastus ja jonka parissa viihtyy nauttien. Kuvasi ovat kaikki kauniita ja niin tunnelmallisia.
   Aurinkoisia rantaloma päiviä<3

   Poista
 9. Teillä on kaunista!:)

  Rentouttavaa viikonloppua!

  ♥:llä Marikki

  VastaaPoista
 10. Löysin juuri blogisi. Ihana koti!

  VastaaPoista
 11. så mycket fint du visar på din blogg, ska kika vidare nu, ha en fortsatt bra dag/Helena

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished