lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vekkarin tahtiin

Vihdoin ja viimein eräs suuri toiveeni toteutui, kun ystäväni myi minulle wanhat lastenkengät! Näitä olen etsinyt pitkään ja nämä ovat Juuri täydelliset:) Ystävälläni oli myynnissä myös vanha vekkari ja se onkin aivan ihana! Juuri samanlainen kuin ukillani oli. Muistan, kuinka herätyskellon kovaääniseen tikitykseen oli turvallista nukahtaa ollessani lapsena mummilassa yökylässä:)Herätyskellon oli tarkoitus päätyä yöpöydälleni, mutta saa nyt ensi alkuun olla tuossa, tykkään siitä niin kovasti.Viime päivinä olen antanut ompelukoneen laulaa. Ensin ompelin muutaman hahmon tildakankaista, joista tässä esittelen teille Laura-neitosen, valmiina lähtemään enkeleiden lauantai-illan tansseihin:


Perjantai-iltana innostuin myös tilkkujen parissa ja ompelin tällaisen hempeäsävyisen tilkkupeiton. Useampi tunti tuossa meni, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen.Peitto päätyi greengaten peiton seuraksi matkalaukun päälle.Olen juuri aloittanut Perfect Home-esittelijänä. Olenkin täällä kertonut, että olen sairaslomalla ja nyt totesin, että tämä voisi olla juuri se juttu, jota elämääni kaipaan. Innokkaana tartun uusiin haasteisiin :) Tykästyin kovasti Perfect Homen tuotteisiin. Toimin sadan kilometrin säteellä Lappeenrannasta, mutta kauempana asuvat voivat kerätä ystäviltään kimppatilauksen ja näin saada emännänedut itselleen:) Jos kiinnostuit, niin täältä löytyy sivustoni facebookin puolelta: http://www.facebook.com/PerfectHomeHeidiTujunen, tervetuloa!

Pitkän pohdinnan päätteeksi myös blogini sai sivut facebookista: http://www.facebook.com/pages/Oman-kodin-onnea/510931292286137  Sivuston perustin lähinnä siksi, että nykyään kaikki pyörivät niin aktiivisesti facebookissa, että mielellään sitä kautta saavat tiedon myös uusista blogipostauksista. Blogin pidän kuitenkin ennallaan ja täällä edelleen kaikki postaukset teen:) Tervetuloa kuitenkin sivulleni tykkäämään!

Sitten vielä loppuun pieni blogikirppis. Kävin lehtikasojani läpi ja nämä lehdet lähtisi uuteen kotiin euron kappalehintaan. Postimaksutkaan ei olisi nyt kauhean suuret, jos käyttää ärräpakettitarjousta, paketti maksaa 4,90 lähimmälle r-kioskille:)Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Onpa sinua onnistanut, kerrassaan ihanat kengät ja vekkari!

  Kiva kuulla, että ompelemaankin olet innostnut. Olenkin ihastellut ompeluksiasi, ovat kauniita!

  VastaaPoista
 2. Ihana vekkari ja kengät<3 Ja peite on todella kaunis...

  VastaaPoista
 3. Tuollaisia kenkiä olen itsekin haaveillut kovasti, ne olisivat niin ihanat! :-)

  Iloista viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kengät ja ihania pikku tavaroita muutenkin tuossa tokassa kuvassa <3

  Kauniin Tildaenkelin olet tehnyt, Itseltäni löytyy melkeinpä samanmoinen olkkarista suksen päältä. Sieltä se tiirailee menoa ja meininkiä :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished