torstai 7. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä odotellessa

Täällä odotellaan jo kovasti pääsiäistä. Pääisäinen kuuluu kevääseen ja koska se on jo ihan kohta täällä, on pakko keväänkin alkaa tulla jo pikku hiljaa, ihanaa! Olen jo aivan täynnä näitä pakkasia ja lumisateita. Myönnän, etten koskaan ole ollut talvi-ihminen, enkä oikein ymmärrä, miten olen tänne pohjolaan syntynyt, hih! Mutta onneksi nyt päivät alkaa pidentyä ja auringonsäteet tunkeutua sisälle asti, aivan ihanaa:)

Me vietämme ensi viikon kuitenkin vielä talvitunnelmissa. Kuten olemme joinakin aiempinakin vuosina tehneet, vuokrasimme nytkin viikoksi mökin. Ei mistään Lapista, vaan ihan sadan kilometrin säteellä. Joka tapauksessa siellä olisi tarkoitus pakottaa tämä minun ei-talvinen-minäni pulkkamäkeen, lumiukkoja tekemään ja talvisille kävelyille:) No, ehkei siihen kauheasti pakotusta tarvitse, kun neljän lapsen into minut sinne ajaa muiden mukana!:)

Kun siis ollaan viikko pois kotoa, en viitsinyt vielä oikeita pääsiäiskukkia ostaa, mutta pakko oli niitä jo jossakin muodossa saada. Niinpä tilasin muutaman teko-helmihyasintin ja olenkin näihin tosi tyytyväinen! Eivät juurikaan aidosta poikkea, paitsi sillä, etteivät ala heti notkua pöytää pitkin, niin kuin viime vuonna helmililjani tuppasivat tekemään.


Greengatelta ostin nuo kaksi lattekuppia joulun jälkeen ihan vain pääsiäiskukkia ajatellen ja nyt ne vihdoin sain käyttöön!:) Tykkään kovasti:)

Eivät nämä kovasti oikeista kukista poikkea, vai mitä olet mieltä?


Pääisäispupunenkin pääsi jo odottelemaan itse juhlaa.

Näiden pastellisävyjen myötä toivotan teille ihanaa torstai-illan jatkoa!:)

9 kommenttia :

 1. Nyt on kyllä ihan pakko kysäistä, että mistä sä olet tuollaisia tekokukkia löytänyt? Tosi luonnollisen näköisiä! Mä kun jätin tänä vuonna pääsiäiskukat kauppaan, juurikin samasta syystä kuin sinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tilasin Sisustus Fannysta:) Ovat kyllä niin aidon näköisiä, että ihan itsekin hämmästyin:)

   Poista
 2. GreenGatet on niin ihania, niitä voi vaan ihastella! :-)

  Mukavaa alkavaa viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 3. Todella aidon näköisiä kukkasia. Ja kauniit ovat nuo pastellisävyiset kupit :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanat kuvat ja itsekin eilen sovittelin helmililjoja gg:n kuppeihin, en vaan osannut päättää mihin ne laittaisin :)

  Kivaa mökkireissua!

  VastaaPoista
 5. Mäkin ostin tänä keväänä muutaman helmililjan muoviversiona, että muiden kukkasten kuihtuessa on edes jokunen iki-ihastuttaja pöydällä :) Mielestäni ovat oikein aidon näköisiä!

  Kauniita kuvia muutenkin ja ihanat nuo gg-kupit pastelliset :)

  Kivaa mökkiviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia <3

  Miekin täällä odottelen kovasti pääsiäistä. Ihan jo senkin takia kun mulla on silloin pääsiäisviikolla loma. Ja on kyllä ollut niin rankka alkuvuosi (töissä) että totisesti olen jo loman tarpeessa!

  Mukavaa mökkiviikkoa teille!!

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka söpösti passaa nuo helmihyasintit noihin ihaniin kuppeihin! Ja mulle sopisi tuollaiset muoviset kyllä paremmin kanssa, just ostin pari meille taas kuolemaan... ;)
  Ja aikas ihania lomasuunnitelmia teillä on, oikein mukavaa mökkireissua!

  VastaaPoista
 8. MEilä on pääsiäinen täysin vielä laittamatta. Vähän olen ruokapuolta miettinyt mutta muuten se siintää vielä jossakin tulevassa.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished