sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Suuren suuri kiitos kaikille loistavista vinkeistä, joita sain tuohon lieden syvennykseen! Niitä pyörittelin ja mutustelin mielessäni ja eräänä pimeänä yönä se idea ja toteutus sitten syntyi. Mikä siinä onkin, että yö on parasta aikaa ideoida ja myös toteuttaa, hih! Mutta paljastanpa tuon idean vasta postauksen loppupuolella. Uusia lukijoita on myös tullut mukaan, oikein lämpimästi tervetuloa kaikille! <3

Täällä on jälleen kerran pidelty pystyssä sairastupaa, tällä kertaa noroviruksen merkeissä. Oltiinpa sitä taasen yhden pienen kanssa osastollakin tipassa ja yksi sun toinen on oksennellut monta vuorokautta putkeen korkeassa kuumeessa. Ei siis lainkaan leikin asia tuo tauti. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että viimeinenkin potilas on saanut oksut oksenneltua ja kuumeetkin alkaa hellittää. Minäkin pysyn jo hiukan taas tolpillani, joten elämä voittaa:)

Mitään muita muutoksia täällä ei siis ole ollut kuin mattojen, lakanoiden ja pyyhkeiden jatkuvaa vaihtumista, hih;) Mutta vitriinikaapin sisältö ehti vaihtua juuri ennen sairasrumbaa. Kaksi ystävääni aivan ihanat terriinit, joista olen pitkään haaveillut. Toiseen kuului myös kaunis kastikekulho. Huutonetistä huusin myös pitsisen teekannun ja kaikille noille piti tehdä tilaa vitriinissä. Siispä gg:t muuttivat ainakin hetkeksi muualle. Lattekupit laitoin tarjottimelle, jossa ne tuleekin mukavasti esille ja tuovat kevään värejä keittiöön:) Ikkunasta kun ulos katsoo, niin ei ihan heti kyllä kevään läheneminen tule mieleen, hih!


Olohuoneeseen vaihdoin myös jo heti joulun jälkeen kevyemmät verhot, niitä en olekaan vielä esitellyt. Ne on aivan ihanan läpikuultavat, hennot ja tuovat jo melkein kesänkin mieleen.


Mutta sitten se lieden päällinen. Mitäs siihen nyt sitten tulikaan? No, tämä ei välttämättä ole edelleenkään käytännöllisin ratkaisu, mutta eipähän tarvitse altistaa arvokkaita vanhoja esineitä sille rasvalle. Minulle on jo pitkään pyörinyt täällä kehys vailla oikeaa paikkaa. Nyt se löytyi! Leikkasin 1950-luvun Kotiliedestä ruokalistan viikon ajalle ja laitoin sen kehyksiin. Viereen hiukan tekokasveja esittämään yrttien virkaa ja siinä se! Ja jos joltakulta puuttuu ideat ensi viikon ruoksi, niin tässä, olkaapä hyvät!;)


Nyt kuitenkin syömään laskiaispullia, ihanaa laskiaissunnuntain jatkoa kaikille!

3 kommenttia :

 1. Ihania keväisiä muutoksia, onneksi ehdit ennen taudin alkamista.

  Kiva kuulla, että voitte jo paremmin! Melkoisen sitkeä tauti ja teillä se koetteli kyllä ihan urakalla.

  Toivottavasti siellä jo laskiaispullat maistuu kaikille <3

  VastaaPoista
 2. Ai niin...mä olen niiiiiiiin KADE noista soppaterriineistä ja vielä KAKSI :)

  Minäkin tahtoisin, ovat niin mielettömän kauniita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ansku <3 Minäkin olen tavattoman onnellinen noista terriineistäni:)) Toivottavasti sinäkin löydät omasi pian <3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished