torstai 14. helmikuuta 2013

Juhlien aikaa

Tämä aika vuodesta on aikamoista juhla-aikaa. Vaikkakin kaikki lasten syntymäpäivät osuu heinä-syyskuulle, niin tämä aika vuodesta on aikuisten juhla-aikaa. Eilen vietimme miehen kanssa vuosipäivää. Siitä on nyt 14 vuotta, kun aloimme miehen kanssa seurustelemaan, ja vaikka olemmekin jo naimisissa, niin tuo päivä on aina meille tärkeä. Ehkä se johtuu siitäkin, että sitä kaipaa hiukan romantiikkaa keskelle talvea:) Tällaisen ruusukimpun sain eilen mieheltäni ja kylläpä se onkin tavattoman kaunis!!


Tänään onkin sitten Ystävänpäivä, joten nyt on aika muistaa kaikkia ystäviä. Haluan myös kiittää teitä kaikkia uusia ystäviäni ruudun toisella puolen! Huomenna tulee kaksi vuotta siitä, kun aloitin tämän blogin ja tämän kahden vuoden aikana olen saanut monta uutta ystävää teistä muista bloggaajista <3 Kiitos, että saan jakaa kannassanne ilot ja surut!Samaan aikaan, kun tämä blogi täyttää kaksi vuotta, hipoo lukijamäärä jo uhkaavasti kahta sataa!! Aivan upeaa!:) Kunhan tuo maaginen raja tulee vastaan, pistän arpajaiset pystyyn. Mietinnässä onkin jo, mitä teille ihanaisille arpoisin.

Käynnissä ollut arvonta on nyt päättynyt myös! 
PeppiPaavon ihanaisen pipon voitti....
Rumpujen pärinää....Liv!!  
Oikein paljon onnea Liv! 
Koska olit jättänyt sähköpostiosoitteesi, laitan sinulle pikapuolin postia:) Kiitos kaikille osallistujille, teitä olikin mukava määrä:)
MUOKS!! LIV, sähköpostiosoitteesi ei toimi!! Laitatko minulle pikapuolin tänne meiliosoitteesi!:)Oikein ihanaa Ystävänpäivän jatkoa teille kaikille! Pitäkää itsestänne hyvää huolta, sillä olette tärkeitä <3

7 kommenttia :

 1. Pitkästä aikaa lukemassa täällä! <3 Ihanaa ystävänpäivää Sinulle!

  -Terhi-

  VastaaPoista
 2. Oikein ihastuttavaa Ystävänpäivää sinulle!♥
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Hyvää Ystävänpäivää Heidille ja onnea vuosipäivästä. Pienikin juhla tuo iloa arkeen ja sinä olet sen ansainnut!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaista ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää ja onnea vuosipäivänäsi!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished