tiistai 29. tammikuuta 2013

Neuvoja kaipaa hän

Olen täällä aikani kuluksi siirrellyt vähän tavaroita uusiin paikkoihin, samalla kun olen yrittänyt parantua tästä pitkittyneestä kuumeesta. Nyt sitten tuli vain tenkkapoo tuon hellan kanssa! Nimittäin niin ihanan näköinen kuin tuo hellan takana oleva korokeosa onkaan, niin se on kovin epäkäytännöllinen. Sehän kerää kaiken rasvan, jota ruoan paistosta tulee, noihin esineisiin. Aiemmin minulla oli tuossa madonna ja muita koristeita, nyt vaihdoin ruusulautastelineen tilalle. Mutta ei sekään nyt oikein näytä hyvältä. Mitä sinä tuohon laittaisit?

Huuvan päälle laitoin vanhan käsintaotun kuparipannun, Saksasta ostetun kahvimyllyn ja veljeltäni saamani vanhan punnuksen ja silitysraudan rautaosan. Tuonne voin sitten pikku hiljaa kerätä lisää vanhoja esineitä, ne ovat mielestäni kivoja noin. Mutta tuo hellan taus, tuo hellan taus....Ai niin, pitänee laittaa teille kuvakin esille, niin tiedätte, mikä se ongelma oikein on! :) Tuo lasinen suuri purkki on muuten kynttilää varten, jos ihmettelette.


Tässä paljastan teille vähän lisää keittiötä. Suuri ongelma on myös nuo muovikuoriset keittiökoneet. Eihän niistä saa nättejä tekemälläkään, mutta ei niitä voi piiloonkaan laittaa, kun kaiken aikaa ovat käytössä. Höh ja pöh, ollapa vaan puuhella ja suuri kattila, kellari ja ruokakomero, hih!:)

No niin, nyt minä nappasen hiukan buranaa ja pakkaan kimpsut ja kampsut ja lähden kuoroharjoituksiin, kuunteluoppilaaksi tällä kertaa. Jään odottelemaan, mitä loistavia ideoita minulle keksitte!:)

Mukavaa viikon jatkoa!

8 kommenttia :

 1. Hmmm....niin ne muovikuoriset keittiökoneet. Ainainen probleema. Minä piilotin osan siihen rakentamaani keittiösaarekkeeseen verhon taa ;) Mutta kaikkiahan ei voi piilottaa kuten rumaa kahvinkeitintä ;).
  Paranemisia sinne.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Pitäisikä tuon sitten tavara vapaana? Jos pitäis nojalla jotain liitutaulumaista menutaulua yms?? Ja jotain pientä, jonka viitsii ottaa pois ruuan laiton ajaksi...Keittiökoneet on aina päänvaivana, jollei ole rahaa ostaa silmää miellyttävää mallia...
  Koitahan parantua, kuulostellaan mitä hellan "ropleemalle" keksit...;)

  VastaaPoista
 3. Jos ei tarvitsisi välittää rasvasta, laittaisin varmaankin keittokirjatelineen ja -kirjan.
  Vanhat kattilat yms. keittiötarvikkeet voisi olla kivoja myös. :)

  Voi kun kaikki keittiöhärpäkkeet voisi naamioida vanhan näköisiksi...

  VastaaPoista
 4. Pari isoa lasipurkkia, jotka on helppo pyyhkäistä puhtaaksi? Niihin sisään jotain kaunista.

  VastaaPoista
 5. Mullakin tuli ekana mieleen lasipurkit...itselläkin on erilaisia lasipurkkeja pitsinauhoineen hellan vierellä ja mielestäni ne on aika helppo pöytäpintoja pyyhkiessä pyyhkäistä samalla roiskeista puhtaaksi... Niihin siis pastaa, riisiä, hiutaleita yms... Olisivat siinä käden ulottuvilla kokatessasi :)
  Tai sitten ihan vaan joku yksi tai kaksi purkkia tai esi. kaunis kannu/purkki, jossa paistolastat, kapustat ym.
  Myös tuolla aiemmin jonkun mainitsema ehdotus yksinkertaisesta esim. liitutaulusta tms. voisi näyttää kivalta! Tai joku tekstikyltti... Keittiöaiheinen... Depotissa oli muuten ihana iso taulu, vanhan näköiseksi tehty "lankkukyltti", jossa luki jotakuinkin näin: if you don't like my cooking standarts, lower your standarts. Olisin napannut matkaani, ei nimittäin ollut kallis sekään, mutta ei mulla ois ollu sille meidän köökissä paikkaa... Ei taitaisi kyllä tyyliltään oikein sopia tuonne teillekään..
  Kyllä sinä vielä jotain kivaa keksit kokeilemalla eri juttuja. Joskus vaan kestää kauemmin keksiä SE juttu! Ja sitten kun sen keksii, niin ihmettelee, että miten tätä ei heti tullut ajatelleeksi ;)
  Hyvää viikonloppua ja taas kerran, pikaista paranemista!
  Halauksia ystäväni!

  VastaaPoista
 6. Toi on just se syy, miks en tahtonut meille hellaa nurkkaan ko keittiöremppaa tehtiin. Aattelin, et menee ihan hukkaan iso nurkka ko en kumminka keksi mitä siä pitäs ja mikä olis järkevää. Joku vanha kiva kattila vois olla hieno.. ja ehkä jotain muuta vanhaa, kahvipannua tms.. Jotain semmosta mikä on sit helppo pestä tai lykätä vaikka tiskikoneeseen sillon tällön, jos semmonen talosta löytyy. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla oli ihan melkein samanlainen (värit vähän erilaiset) nurkkaus keittiössä. Mitä tahansa sinne laittoi, niin rasvassa oli. Nyt muutossakin taas muisti...

  Sari

  VastaaPoista
 8. Enpä keksi muuta kuin on vaan tiuhaan pestävä noita koriste tavaroita.Kuumassa vedessä kun liottaa,niin ei tarvitse kovin hangatakkaan=)Kauniita tavaroita siellä ja soma on koko keittiökin.Ihnan valkoinen.Olis aika tyhjän näkönen,jos ei olis mitään tavaroita tuossa hellan takaosassa.

  Paranemisia sinne pikkuiselle ja hyvää uuutta viikkoa=)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished