maanantai 12. marraskuuta 2012

Koristeita

Olen pitänyt nyt pientä blogitaukoa, sillä olen joutunut sellaisen silmittömän identiteettivarkauden ja henkisen väkivallan uhriksi netissä, etten olisi voinut koskaan uskoa sellaista tosielämässä olevankaan. Se ei millään lailla liity tähän blogiin, mutta nämä muutamat viime viikot on olleet niin rankkoja, etten ole jaksanut edes muiden blogeissa pyöriä. Kunhan poliisitutkinta etenee, kerron teille asiasta lisää.

Sisustusrintamallakaan ei ole uutta siis juurikaan tapahtunut, kotikin on aika mullin mallin. Mutta teimme tyttäreni ja tämän kaverin kanssa reissun Tukholmaan viime viikolla ja sieltä löysin muutaman ihanuuden kotiin, joiden inspiroimana taidan taas jaksaa hiukan järjestelläkin tätä kotia. Tällaisia ihanuuksia löysin vain muutamalla eurolla ja kyllä kotiin päästessä harmitti, miksen ostanut näitä useampiakin!

Tällainen kaunis tuikkulyhty löytyi tarjottimelle, josta viime jouluna räjähti rikki tuikkukuppi, jonka toin Saksasta.

 Tämä käpykynttilä somisteineen oli niin ihana, että se melkein hyppäsi syliini!:)

Vielä hiukan lisää säihkettä ja tuiketta:)

Susanne oli löytänyt aivan ihania koristeita, joita minunkin oli ihan pakko saada. Onneksi sain erään tuttavani tekemään ostoksia puolestani Jyväskylän suunnassa ja nyt on minullakin näitä ihania kristalleja!

Ne sopivat mielestäni täydellisesti tuohon rukinpyörään, jossa ikkunasta tuleva auringonvalo saa kristallit tuikkimaan kauniisti:)

Tänään olisi tarkoitus ottaa itseä niskasta kiinni ja pistää taas huonekaluja tanssahtelemaan olohuoneessa ja täällä työhuonesyvennyksessä. Jos siis mies on samaa mieltä tästä tanssahtelusta, tähän kun sisältyy telkkarinkin siirtelyä ja siihen en itse ihan uskalla ryhtyä, hih!

Mukavaa viikon jatkoa kaikille, toivottavasti voitte hyvin!

10 kommenttia :

 1. Ihanaa kun palasit, vaikka kyllähän täällä aina odotella jaksetaan! Huoh, eipä taas voi kuin huokailla, että mitähän ihmettä sitä taas tässä maassa tapahtuu.. Toivon, että asiat järjestyy ja saatte selvyyden vääryyksiin! <3

  VastaaPoista
 2. Oi :( toivottavasti kaikki selviää!!
  Luin viime viikolla jostain, että kuvan googlettaminen ja sen laittaminen blogiinkin voi olla identiteetti varkaus. Kääk, mulla on varmasti linkittämättömiä kuvia blogissa, kun aluksi en sitä osannut edes tehdä... Tosin en nyt tiedä, missä sinun tapauksessa on kyse, mutta itse jäi miettimään juuri tuota identeteetti varkautta.

  Nuo kristallit on kyllä ihania, varsinkin tuo enkeli <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti asiat järjestyvät.
  Jaksamisia sinulle ystäväiseni.
  VoimaHalit Erica

  VastaaPoista
 4. Voi tätä kurjaa maailmaa:( Toivotaan että paha saa palkkansa !
  Mutta sinä oot tehnytkin ihania löytöjä:)
  Voimahali <3 minultakin

  VastaaPoista
 5. Siis ei voi olla totta! Mistä tommosia ihmisiä tulee...toivottavansa asia kuitenkin selviää ja tekijä saa rangaistuksen. Voimia sinulle!

  Ihania koristeita!

  -toinen Heidi

  VastaaPoista
 6. Voi tavaton tätä maailmaa! Voimia prosessiin!

  Kauniita koristeita <3

  VastaaPoista
 7. Ikävää tuollainen pihistäminen!
  Mukavaa että kuitenkin uskaltauduit takaisin..

  VastaaPoista
 8. Jaksamista ja voimia sinulle!

  Kaunista on kuvissasi!
  Hienosti käy rukinpyörään koristeet.

  VastaaPoista
 9. Hei, paljon voimia kaiken ruljanssin keskelle. Pitää vaan ajatella että kyllä se aurinko risukasaankin paistaa... Kyllähän teillekin tuota kaikkea on lykätty ihan roppakaupalla. Kuten jo eräälle toisellekin bloggaajalle kommentoin että ajattelen aina itsekin että kullekin annetaan sen verran minkä jaksaa kantaa. Ja vahvoja ihmisiähän myö ollaan kenelle näitä vastoinkäymisiä tulee. Sinäkin olet über-vahva ihminen!! Aina jaksaa ihmetyttää miten paljon pahaa ja inhottavia asioita maailmassa on. Ihmisten itsekkyys on lisääntynyt niin paljon. Ei enää osata ajatella asioita toisten vinkkelistä. Voimia virtuaalisesti lähettäen, Piia

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished