torstai 11. lokakuuta 2012

Winter Wonderland

Kiitos kaikille ihanista kommenteista alempaan postaukseeni! Paranemissäteet onkin tulleet tarpeeseen, sillä ensimmäinenkään kuuri ei keuhkokuumeeseen tepsinyt ja taas olin viikonloppuna päivystyksessä makaamassa yhden yön. Nyt on sen verran tujut tabut käytössä, että päässäkin ihan pyörii! Mutta nyt jo mennään pienin askelin kohti terveempää oloa:)

Tämä viikko on siis kulunut edelleenkin sohvaa lämmitellessä. Sieltä olen sitten vain ohjeita huuellut niin miehelle kuin lapsosillekin. Ja täytyy sanoa, että kyllä jo vähän turhauttaa! Mutta onneksi miulla on tää ihana tukijoukko täällä kotona, joka ainakin yrittää ymmärtää, miksi äiti vain makoilee sohvalla.

Siellä sohvan pohjalla on kyllä kieltämättä hyvä tehdä kaikenlaisia uusia suunnitelmia ja ideat sen kun lentelee, niin siellä pään sisällä kuin suusta uloskin!;) Tässä on nyt vaihdettu tyttöjen huoneet taas päittäin ja tällaisen ulkovaloideankin sain, jonka mies äsken kiltisti toteutti:) Sain nimittäin viime talvena vanhemmiltani kahdet ulkovalot. Hyö oli ostaneet vahingossa siniset valot, joita eivät halunneet. No, miullehan ne kelpasi totta kai! Ja nyt ne löysivät uuden kodin:


Tää on miun oma Talven Ihmemaa...siis sitten, kun sitä lunta tulee!:) Ja tuleehan sitä, mitä säätiedotuksiin on uskomista! Joten laittakaahan työkin villasukat jalkaan ja ottakaa kuppi jämmintä juomaa.
  Pitäkää itsenne lämpiminä<3

5 kommenttia :

 1. Näyttääkin ihan siniseltä unelta:)

  VastaaPoista
 2. Söpö!upea tuo iso madonna!!!

  VastaaPoista
 3. Oih, mä osaan jo kuvitella, miten ihanalta tuo satumaasi näyttää, kun on paljon lunta! Ihana <3
  Onneksi sait nyt tujummat tabut, jotka ovat alkaneet tepsiä! Kauheasti tuntuisi olevan liikkeellä kehkoputkentulehdusta sekä tuota vielä ikävempää keuhkokuumetta...
  Laita hyvä kiertämään-pakettisi on muuten eilisestä lähtien ollut matkalla luoksesi, toivottavasti tulee pian ja tuo hyvää mieltä tullessaan. Lahjan toisen osan ajattelin muuten teidän Aadalle, jos hän siitä tykkää...häntä kovasti ajattelin sitä tehdessäni, toivon kovasti, että piristäisi häntä <3 Mutta siellä on kortti mukana, jossa vielä lukee tarkemmin :)
  Pikaista paranemista sulle ystävä rakas!

  VastaaPoista
 4. Ihana satumaa <3 Ja tosiaan, kunhan lunta sataa niin sit se vasta ihanalta näyttääkin!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished