lauantai 13. lokakuuta 2012

Tuoksuja ja tunnelmaa

Monen muunkin bloggaajan lailla miekin liityin Buzzadoriksi viime keväänä. Buzzador saa tuotteita kotiinsa sekä itsellle että ystävilleen testattavaksi. Tällä kertaa sain testiin Air Wick tuoksutikut. Tikkuja on kaksi eri tuoksua, pellavan ja syreenin tuoksuinen sekä karhunvatukan ja vaniljan tuoksuinen. Tikkujen mukana tulee tuoksuneste, johon laitetaan tuoksuvat tikut.

Tuoksun määrää voi muunnella tikkujen määrällä. Ensin laitoin pellava-syreeni tikkuja vessaan kolme ja niistä tuli liiankin voimakas tuoksu. Ihme kyllä, en saanut siitä kuitenkaan päänsärkyä, vaikka yleensä migreeni tuleekin liian voimakkaiden tuoksujen keskellä. Vähensin tikkuja kuitenkin yhdellä ja johan alkoi tuoksua ihanalta:) Kylpyhuoneeseen kokeilin tuota karhunvatukka-vaniljatuoksua ja se on aivan ihana. Tuoksu kestää tikkujen määrästä riippuen neljäkin viikkoa. Ja mikä parasta, nämä eivät käytä energiaa, eikä niiden alla tarvitse myöskään polttaa kynttilää!:) Eli näillä voi tuoksutella vaikka sen neljä viikkoa putkeen. Meille nämä nyt taitavat tulla ihan säännölliseen käyttöön, ainakin tuonne vessaan:)

Ja mieskin totesi, että vihdoinkin kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa tuoksuu hyvälle, joten taitaa nää sinnekin jäädä asustelemaan;)

Nyt on painuttava unten maille. Myö saatiin aika isoja uutisia tänään ja maanantaina niille tulee vahvistus. Taitaa tää arki muuttua kerta heitolla tässä perheessä. Mutta siitä sitten myöhemmin!:)

1 kommentti :

  1. Toivottavasti saatte vahvistuksen!
    Meilläkin oli joskus jotain tuollasia tuoksutikkuja kylppärissä ja olivat toisi kivoja ja tehokkaita..ja ennen kaikkea pitkäkestoisia..plus että ne näyttää kivemmalta kuin useimmat muoviset raikastepurkit ja telineet..
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished