lauantai 13. lokakuuta 2012

Hetki kerrallaan

Olin päättänyt ottaa tämän uuden pariskunnan käyttöön sitten, kun tulee Oikea hetki. Samoiten olin päättänyt kuvata tämän pariskunnan aurinkoisella kauniilla ilmalla. En nyt sitten tiedä toteutuiko tänään kumpikaan, mutta nyt vain tuli se tunne, että näistä on saatava kuppi kuumaa teetä. GG:n lattemukeja miulla on muutama, mutta niissä tahtoo aina palaa sormet kuuman teen kanssa. Kahvikuppeja miulla on sitten enemmänkin, mutta niihin ei mahdu kunnon kupillinen teetä. Niinpä olin todella innoissani, kun näin syksyn gg:n luettelossa nämä teekupit! Toivon, että näitä tulisi monissa, monissa kuoseissa lisääkin ja että useat Suomen liikkeet niitä tilaisivat!

Olen ehkä aiemmin sivunnut jutuissani sitä, että sairastan syvää masennusta. Sairastuin siihen aika lailla kaksi vuotta tyttöjen syntymän jälkeen, kun heiän tilanne alkoi hiukan helpottaa. Nyt sitten olen pitkällä sairaslomalla ja tulevaisuus on aika avoin. Olen kuitenkin sinnitellyt. Viikko sitten sain keuhkokuumeen toiseksi antibioottikuuriksi sellaisen lääkkeen, joka pahentaa myös masennusoireita. Ja sen olen ikävä kyllä huomannut. Päätin nyt kuitenkin, että periksi en anna noille hirviöille. Huomenna on onneksi viimeinen päivä tätä kuuria ja sittten olokin toivottavasti paranee. Mutta tämä olo on kyllä juuri Oikea hetki ottaa nämä kaunottaret käyttöön, kietoutua viltin alle, herkutella hetki ja todeta, että hetki kerrallaan.


13 kommenttia :

 1. Todella kaunis kuppi! Miksi niitä säästellä, tuntuu että todellakin pienikin piristys pitää ottaa käyttöön. Tsemppiä sinulle ja toivotaan, että kuuri on tehnyt tehtävänsä taudin suhteen.

  VastaaPoista
 2. Tuo masennus on kyllä sellanen pirulainen ettei tosikaan. Ja eniten harmittaa masennusta sairastavien vuoksi, koska sitä pidetään edelleen jonkinlaisena "luulo sitä ja tätä" sairautena. Pitää kyllä sanoa, että kyllä nää syysilmat koettelee meitä "terveitäkin". Itsellä NIIN vaikeita päiviä takana ja ilmankos. Saattaa mennä päiviä, ettei valoa ole ollenkaan. Ihmeitä tekee ne päivät, kun oikeasti on kaunis syysilma.

  Koitahan ihanainen siellä saada voimia ajoittain tuolla taivaalla paistelevasta auringosta ja niistä ihanista hymynaamoista, jotka aamuisin teillä varmasti hymyilee.

  VastaaPoista
 3. Valoa ja voimaa sinne sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Voimia siulle parantumiseen!! :)Itelle iski totaalinen uupumus 3vkoa sitten ja nyt keräilen voimia takasin pikkuhiljaa. Aurinkoa ja hyvää mieltä siulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 5. Hetki todellakin kerrallaan, minuutti, sekuntti kerrallaan. Joskus huominen tuntuu ikuisuudelta, joskus päivät menee liian nopeaa.
  Voimia syksyyn, pidä itsestä huoli :)

  VastaaPoista
 6. Paljon voimia sulle Heidi <3 Toivon että olo paranee, hetki kerrallaan.

  VastaaPoista
 7. Hirmuisesti voimia sinne päin!! Tee mitä itse haluat ja jaksat ja nauti kaikesta kun voit<3

  VastaaPoista
 8. VOi Heidi <3 vierellä tahtoisin kulkea, ainakin täällä taustalla. Voimia ja halauksia sinulle ihana!

  VastaaPoista
 9. Iso voimahali sinulle Heidi. Toivottavasti vointisi paranee pian!

  VastaaPoista
 10. Voimahalaus myös täältä!Aivan oikein;hetki kerrallaan!
  Kaikkea hyvää toivon teidän koko perheelle! ♥

  VastaaPoista
 11. No sinä tosiaan olet kuppi kaunottaren ja teehetkesi ansainnut...GG:t ovat kyllä tuossa tehtävässään aina onnistuneet! Toivottavasti mieli virkistyy lääkekuurin loppumisen myötä, iso iso hali <3

  VastaaPoista
 12. Voih, toivotaan että tauti helpottaa, ja synkkyys sen myötä katoaa! Itsekkin läheisen ihmisen masennusta seuranneena tiedän, ettei se ole helppoa todellakaan :(

  Mutta onneksi pienet hetket saavat hymyn huulille, ja nautitaan niistä täysillä. Aivan ihanan suloiset nuo GG:n kipposet <3

  Lämmintä syksyä ja auringonpilkahduksia!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished