perjantai 28. syyskuuta 2012

Welcome:)

Päätin nyt alkaa kirjoittaa blogia mie-sie-muodossa,  kun kaikki muutkin tekstit, virallisia lukuunottamatta, niin kirjoitan. Joten tervetuloa tähän karjalaiseen kotiin!:) Mutta jos tää teitä muita kauheasti häritsee, niin voin sitten palata kirjakieleen takaisin:)

Viime viikko miulla meni flunssassa ja alkuviikko oli jo parempi, mutta keskiviikkiltana nousi sitten kova kuume ja yskä. Tänään sitten raahauduin lääkäriin, miuta kun ei sinne saa nykyään muutoin kuin silloin, kun olen ihan satavarma, että olen lääkekuurin tarpeessa. Ja niinhän se oli nytkin, tuomioksi tuli keuhkoputken tulehdus. Täytyy nyt toivoa, että viikonlopun aikana tauti lähtee lääkkeen mukana muille maille vierahille!:)

Viime viikonloppuna kuitenkin napsin vähän buranaa ja menin hakemaan lisää ulkokukkia. Olin myös joku aika sitten saanut ystävältäni vanhan ikkunan, jonka olin päättänyt laittaa ulos. Maalasin siihen kauniin (noh, kauniin ja kauniin;)) tekstin ja laitoin autotallin lattialle kuivumaan. Eikös poika ollut siihen sitten vahingossa tallannut päälle ja se oli sitten siinä! Mies yritti lasia liimata lasiliimalla, mutta lopulta lasi oli vielä pienempinä palasissa. Melkein ehdin jo kyyneleen vierittää, kun mies keksi, että miehän olen tehnyt saunaan kanaverkosta taulun ja eikös tuostakin voisi tehdä samalla tyylillä taulun! Mies oli nähnyt sisustustekstejä Prismassa ja lähtipä sitten vielä samana päivänä sinne:) Ja voi että, siitä tuli niiiiin ihana!! Jos nuo kirjaimet tuosta homehtuu (eivät ole puuta, vaan jotain ihme massaa), niin pitää sitten putsata ne ja vetää jotain homeenestoainetta päälle. Nyt en sitä malttanut odottaa, vaan pitihän tuo saada heti roikkumaan paikalleen. Vielä jos tänä viikonloppuna siihen valot saisin<3
Oi että, kun vielä joku päivä saan nuo kaikki talon puuosat valkoiseksi ja lamput vaihdettua erityylisiksi:) Pikku hiljaa tästä tulee sellainen koti, kuin sen haluan olevan:)
Nyt painelen sängyn pohjalle lepäilemään. Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia :

 1. Kävin juuri lukemassa edelliseen postaukseesi mun kommenttiin jättämäsi vastauksen ja enpä voi muuta kuin sanoa, että kiitos kauniista sanoistasi, nyt pistit kyllä sellaisen kohteliaisuuden, että ihan punastuin, vaikka en kyllä ihan noin itse asiaa näekään ;) Kiitos Ystäväni <3
  Ihanalta näyttää teidän sisäänkäynti ja voin jo sieluni silmin nähdä sen, kun jonain päivänä valkoiset puuosat ja enemmän mieleisesi lamput...huoh. Tuo teidän ulkoovi on sitten kaunis! Olen ennenkin ajatellut, mutta unohtanut asiasta mainita!
  Ihana idea mieheltäsi laittaa kananverkko ja vieläpä lähteä tekstiostoksille, tuo jos mikä on rakkautta, hih ;)
  On se niin ihana tunne, kun pikku hiljaa saa kotiaan mieleisekseen. Eihän se ole meilläkään yön aikana tapahtunut..Juuri laskeskelin yksi päivä, että aloitin melko tarkalleen 6 vuotta sitten tästä nykyisestä tyylistä haaveilun, ensimmäisen "valkoisen" kodin suunnittelun marraskuussa 6 vuotta sitten, kun saimme tietää muutosta pois silloisesta kaupunkikaksiosta tänne maalle. Sen jälkeen vielä toinenkin eri koti ollut käsittelyssä, kunnes tähän muutettiin.. Mutta niinhän se on, että hiljaa hyvää tulee!
  Hyvää viikonloppua ja pikaista paranemista! <3 Halauksia!

  VastaaPoista
 2. Kutsuva sisäänkäynti on kodissanne!
  Hienosti käy kananverkko ja teksti ikkunanpokaan! Tosi kaunis kokonaisuus.
  Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 3. huippu idea tuo kanaverkko, saattaa piha-oloissa pysyä jopa helpommin siistinä kuin ikkuna. Ja mie-sie kuullostaa kyllä enemmän sulta! :)
  pranemisia kovasti sinne!

  VastaaPoista
 4. Hip hip.. blogissani olisi sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Kaunishan siitä tuli!

  Mukavaa alkanutta viikkoa<3

  VastaaPoista
 6. Pikkuhiljaa se siitä muuttuu kohti sitä, mistä itse pitää ja haaveilee :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished