lauantai 22. syyskuuta 2012

Syystunnelmia

Kiitos taas kaikille ihanista kommenteistanne alempaan postaukseen!:) Meillä on ollut aikamoinen viikko, en halua siitä sen kummemmin kertoa, mutta sen voin sanoa, että sairaan vauvan syntyminen vaikuttaa koko perheeseen vielä vuosienkin päästä. Pitkäaikainen sairaus ja stressitila voi sairastuttaa lopulta koko perheen. No, toivotaan, että tuleva toisi tullessaan kaikkea hyvää meille, olisimme sen vihdoin ansainneet.

Tänään oli ihan pakko saada jo jotain piristystä ja koska meillä on koti yllämainitusta syystä voimien loputtua aika mullin mallin, niin laittelin jälleen vähän pihaa kuntoon. Yksi paikka kerrallaan, pienin askelin eteenpäin, niin kyllä se harmonia tänne kotiinkin vielä löytyy:) Tällaisen asetelman tein nyt meidän oven pieleen. Hiukan syksyä ja lämpöä toivottamaan tervetulleeksi niin talon oman väen kuin vieraatkin:)
Edelleen haaveilen vanhasta puutalosta. Voi miten ihana olisi laitella lasiterassille nyt syksyisiä asetelmia! Mutta minkäs teet, kun tällaisen talon olen miehen kanssa meille seitsemän vuotta sitten löytänyt!;) Ei auta valittaa, hih!:)

Nyt menen sytyttelemään kynttilöitä ympäriinsä ja kaivaudun viltin alle selailemaan taas teidän muiden blogeja. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta <320 kommenttia :

 1. Kaunis asetelma!

  Voimia teille koko perheelle♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan syksyinen asetelma! Koittakaahan siellä ihanainen ja muu perhe jaksella :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit on ulkoistutukset sielläkin! Voimia ja tarmoa sinne koko perheelle! Tosi rakkaudestaan se kertoo, kun niin kovin tuntuu ja voimallinen vie. Anna olla torpan sekaisin ja villakoirien vilistä...kyllä ne touhupäivät sieltä taas tulee! Tee just sitä, mikä tuntuu parhaimmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku!<3 Tänään tuli pieni touhuripaus, vaikkakaan se ei osunut kuin olohuoneen kohdalle. Mutta pienin askelin<3

   Poista
 4. Ihanat syysasetelmat siellä!
  Voimia teille kaikille arjen keskelle!

  VastaaPoista
 5. Kauniit syysasetelmat teillä on siellä!
  ♥Voimia ja jaksamista teille sinne♥

  VastaaPoista
 6. Kaunis se kruunuruukku. Mäkin haluisin tollaisen!

  VastaaPoista
 7. Kauniisti asetelma asettuu tiiliseinääkin vasten! :)

  VastaaPoista
 8. No olette kyllä jo ansainneet onnen ja mielenrauhan. voimia! Kaunista olet laittanut, mä haluan kans tommosen kruunun!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Voimahalaus, ihana Heidi! Kauniita asetelmia!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished