keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Syyskuun aikaan

Täällä sitä taas ollaan kuntoutusviikkoa viettämässä. Ohjelmaa on ollut taas aamusta iltaan ja on käsitelty niin rankkoja asioita kuin mukavampiakin juttuja. Iltaisin ollaan niin puhki koko porukka, että kaadutaan sänyyn suorilta jaloilta. Mutta kyllä tämä on sen arvoista!

Tänään meillä oli tyttöjen kesken ohjelmassa askartelua ja eilen keräsimme metsäretkeltä tarvikkeita askarteluun. Noh, tytöt lopulta päätyivät ihan muihin hommiin, mutta minä tein tällaisen syksyisen asetelman kotiin viemisiksi:) Samalla valkoisella maalilla kuin maalasin ruukun maalasin myös kivan kirja-rasian. Pitää vielä mietiskellä, mitä muuta tuohon kirjaan laitan, ehkä maalaan siihen jonkun kivan tekstin:)Eilen tosiaan kävimme metsäretkellä laavulla paistamassa lettuja. Metsä oli kauniin syksyinen ja oli kiva hetkeksi pysähtyä katselemaan sen kauneutta.Vielä kaksi päivää vietetään täällä ja sitten suuntaammekin kohti Helsinkiä. Sieltä sitten hyppäämme laivaan muiden turnertyttöjen perheiden ja turnernaisten kanssa ja vietämme lauantain Tukholmassa shoppaillen:) On aika jännittävää lähteä tyttösten kanssa ensimmäistä kertaa laivalle, täytyy vain toivoa, ettei syysmyrskyt satu kohdalle. Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia :

 1. Oi miten ihania syksykuvia, kyllä tekisi hyvää päästä metsään haistelemaan syksyä. Ihanaa laiva- ja shoppailureissua tyttöjen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Nuo kurssit on rankkoja, mutta erittäin antoisia!
  Mukavia kurssin loppupäiviä teille ja ihanaa risteily ja Tukholman lomaa teille! Kaikki menee varmasti hienosti. Meidän lapset ainakin rakastaa laivaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania askarteluja ja oih, laavuretki lettukesteineen kuulostaa mahtavalta!
  Hauskaa ja rentouttavaa risteilyä ja mukavaa shoppailupäivää Tukholmassa!
  Halauksia!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta! On varmasti mukavaa lähteä risteilylle kun saa vaihdella ja vertailla kuulumisia toisten samaa oireyhtymän omaavien kanssa. Itse koen vertaistuen äärettömän tärkeänä :)
  Hauskaa ja rentouttavaa risteilyä teille kaikille!!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia täällä! :)
  lettu-retki kuullostaa niin ihanalta, ja askartelut on kauniita. :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished