tiistai 25. syyskuuta 2012

Maalisuti heilui ja vähän muutakin!

Sain muutama päivä sitten kirjapaketin, jonka syvyyksiin vasta tänään pääsin kunnolla tutustumaan. Näitä kirjoja olinkin jo ehtinyt odottamaan kieli pitkällä ja kylläpä niihin oli ihana syvntyä ihan rauhassa tyttöjen ollessa päiväkodissa. Näistä kirjoista siis oli kyse:

Täytyy myöntää, että tuo Belle Blanc oli hiukan pettymys. Oli siinä kyllä kauniita kuvia, ei sillä, mutta uusia ideoita se ei juuri tuonut. Mutta tokihan tuota tulee silti selailtua vielä monen monituista kertaa! Joulukirjaan taasen ihastuin hurjasti. Kirjassa oli aivan ihania inspiroivia kuvia. Joulu on vaan niin satumaisen ihanaa aikaa, että ei malttaisi odottaa, että pääsee taas laittelemaan joulujuttuja ympäri kotia! Mutta jotain nuo molemmat kirjat saivat jo tänään minussa aikaiseksi, nimittäin maalisuti alkoi heilua suljettuani kirjojen kannet. Ja tähän sitten päädyin sutineni:
Pitkään olen pohtinut, mitä pöydälle tekisin, kun on niin tumma, mutta muutoin rakastan sitä. Nyt sitten päädyin tuohon. Ehkä vielä tulevaisuudessa maalaan kannenkin, katsotaan. Tuolitkin olisi ihana vaihtaa valkoisiksi joku kaunis päivä vielä.

Ja huomaattekos, mitä muuta on muuttunu kuin pöydän jalkojen väri?:)
Niinpä niin, jälleen kerran olkkarin järjestys! Vitriini muutti työhuonesyvennyksestä paraatipaikalle, jotta sain kaikki kauniit posliinikupposeni esille. Tuossa ne näkyvätkin kauniisti.


GG hylly saa huomenna hiukan täytettä, näette sen sitten myöhemmin:)

Senkin päällä järjestys muuttui myös hiukan:


Madonnat saivat toisistansa seuraa:


Visiittikortteihin ja vanhoihin kuviin en vaan kyllästy koskaan:


Kupu sai madonnan tilalle tekemäni syysistutuksen isoisäni kuvan rinnalle:


Jo jonkin aikaa varastossa ollut kehto pääsi takaisin sisälle, kun sille nyt löytyi hyvä paikka taas! Siitä olenkin kovin iloinen. Mailegin pupuset pääsivät kehtoon istuskelemaan:


Tänään uutisissa ollut 8-vuotiaan tytön sieppaus sai kylmiä väreitä kulkemaan pitkin kroppaani. Onneksi juttu päättyi onnellisesti, mutta voin vaan kuvitella tuon pienen tytön  hätää siellä pakettiauton kyydissä! Meidän tyttö on samanikäinen, enkä pysty edes ajattelemaan, millainen hätä hänellä olisi tuollaisessa tilanteessa. Toivottavasti tekijä saa pitkän ja ankaran tuomion tuosta!

Tämän enkelin myötä toivotan teille rauhallista viikon jatkoa ja pitäkää niistä pienimmistäkin, niin tutuista kuin vieraista, hyvää huolta <3


24 kommenttia :

 1. Kivoja juttuja olet tehnyt. Kovasti joulukirjoja pitäisi itsekin selailla, että saisi ideoista kiinni. Kyllä oli kauhistuttava juttu tuo sieppaus. Ihan kauhuissani ajattelin lapsen vanhempia ja sitä tunnetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kauhea kokemus niin lapselle kuin vanhemmille varmasti!!:(

   Poista
 2. oi oi oi.. täällä odottelen joulukirjaani malttamattomana!!!!! Tänään tuli joilmoitus, että on lähtenyt kohti minua..

  Ihana tuo kuvun syysitutus. vitsit, minäkin se haluaisin tuollaisen iiiison kuvun!! Toistaiseksi on pitänyt tyytyä pienempään versioon.

  Hiljaiseksi mentiin täälläkin tuon kaappaus jutun kanssa. Oli ihan pakko halata neitiä, kun töistä kotiin pääsin. Aika hurjaa menoa!! Toivottavasti saavat asianmukaista kriisiapua koko perhe!!

  Oikein mukavaa tiistaita ihana Heidinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sie olet varmasti jo kirjasi saanut, oliko ihana?:))

   Tuo kupu on kyllä ihana!:) Se kyllä vie paljon tilaa, mutta onneksi sitä tuossa senkin päällä on:) Toivottavasti siekin saat omasi pian<3

   Poista
 3. Ihan kauhia määrä kirjoituserheitä.. oliskohan tämän mamman nukkumaanmenoaika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, yön hämyisinä tunteita on kaikkein ihaninta selailla blogeja:)

   Poista
 4. Ihania juttuja siellä taas...maalaus, kehto, GG:t ja asetelmat! Tuollainen päivä kelpaisi mullekin!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis tuli pöydästä,tai no kaunis muuttui vielä kauniimmaksi pitää tässä tapauksessa sanoa:)
  Kaunista on muutenkin,tuo sun valokuvakollaasiseinä jaksaa aina ihastuttaa yhtä paljon,minä vaan suunnittelen ja suunnitelen ja suunnittelen sellasta,saas nähdä millä vuosituhannella se toteutuu;)
  Kyllä tosiaan järkytti tuo Kotkan tapaus,(meidän tyttökin on muuten samanikäinen),ei voi käsittää mitä liikkuu tekijän päässä.ei varmaan mitään...Onneksi tyttö kuitenkin löytyi pian,ei osaa edes kuvitella tytön vanhempien eikä tytön itsensä hätää ja tuskaa,puistattaa suorastaan..
  Rauhallista viikkoa sinullekin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsi!<3 Miekin pidän tuosta valokuvaseinästä kovin. Tosin olen miettinyt, että pitäisiköhän siihen hiukan päivittää noita kuvia, kun Haavoittuneet enkelit kuvauksesta olisi monta ihanaa kuvaa lapsista..

   Poista
 6. Kovin kauniilta näyttää kaikki siellä! Pöydästä tuli tosi kaunis, pääsee kauniit yksityiskohdat nyt paremmin esille, valkoisena... Hmm..ehkä tosiaan valkoiset tuolit toisivat vielä oman lisänsä juttuun, vaikka ihana noinkin.
  Kauniita ovat myös asetelmasi! Pitäisi itsekin jotain kanervajuttuja keksiä sisällekin kaunistuttamaan!
  Jännä juttu nuo kirjat...kun mä taas rakastuin Belle Blanciin ja päätin jo tilata sen joulukirjankin...kun sitten yksi ystävä täällä "haukkui" sen ja nyt sitten sä taas sitä kehut...höh :( Eihän tässä enää tiedä mitä tehdä! ;) Ystäväni täällä lupasi lainata sitä mulle sillai, että voin tehdä oman päätökseni asiasta. Tässä välillä kyllä jo ajattelin JDL:n joulukirjan tilata...katsotaan nyt mihin lopulta päädyn.. ;)
  Halauksia sinne ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie ajattelinkin, että sie ihastuit Belle Blanciin! Se oli kuin suoraan teiän kodista<3 Ja siksi se ehkä olikin miulle niin suuri pettymys: Liisa on jo kaikki nuo keksinyt, ettekö muuta keksineet?:DD Se joulukirja on kyllä ihana<3 Ja JDL:n joulukirja olisi varmasti myös aiiiivan ihana! Halauksia<3

   Poista
 7. Voi miten kodikasta ja ihanaa! Hali!

  VastaaPoista
 8. Mä olen sivuuttanut koko otsikon. En kykene lukemaan edes tollaisia.

  Kylläpä teillä näyttää ihanalta!
  Munkin GG-hylly saa pienen lisäyksen, kuhan vaan jaksais käydä noutaamassa sen toisesta päästä Helsinkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo oli niin kovin lähellä, joten sitä feissarinkin puolella levitteli silloin, kun tyttö oli vielä kadoksissa.
   Kiitos<3 Toivottavasti olet jo gg:n jaksanut noutaa!;)

   Poista
 9. Ihanasti muutti pöytä ilmettään, on muuten kivan mallinen. Mie tässä metsästelen itelle uutta /vanhaa keittiön pöytää.
  Leppoisaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuosta pöydän mallista pidän todella kovasti. Ja nyt se tulee jotenkin paremmin esiinkin tummaa lattiaa vasten:)

   Poista
 10. Ai ku kiva keittiönpöutä<3 Ja hyvä kun esittelette näitä kirjoja, luin Titin blogista ja nyt sinun tästä Bellen joulukirjasta...jajaja tilaus lähti menemään;)) Kun olen vähän? kirjahullu:)

  VastaaPoista
 11. Kauniilta näyttää! :)
  meillä kanssa käytiin 8-tytön kanssa keskustelut tuosta aiheesta. Jäätävää selittää lapselleen että kaikki aikuiset ei oikeasti ole kilttejä.... :( ja mitä pitää tehdä jos jotain epäilyttävää tapahtuisi (huutaa, juosta lähimpään taloon, soittaa..)
  mukavaa viikka sinne kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina:) Meilläkin pitää tuosta vielä lasten kanssa jutella, kun eivät ole asiasta kuulleet. On vain vähän hankala tietää, missä määrin heille voin jutella, etteivät taas säiky liikaa. Ihan hurja juttu kyllä!

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished