torstai 16. elokuuta 2012

Uusia ja vanhoja tuulia

Meillä oli taas oikein mukava viikko kuntoututuksessa. Rankkaahan se aina on, mutta sitäkin antoisampaa ja voimauttavampaa. Kuntoutuskeskuksen ympäristö on tavattoman rauhoittava vanhoine rakennuksineen. Jo siitä ympäristöstä saa valtavasti voimaa. Seuraava jakso on taas ensi kuussa, enkä malttaisi odottaa.


Ikävä kyllä nappasimme tuolta tällä kertaa mukaamme muutakin kuin voimaa ja työkaluja arkeen tällä kertaa, nimittäin melko sitkeän flunssapöpön, jonka kourissa olemme nyt tämän viikon olleet. Nyt alkaa onneksi hiukan helpottaa, vaikka minulla ja miehellä vielä kuumetta onkin hiukan ja pienet ja esikoinen ovat hurjassa nuhassa ja yskässä. No, tämä se on vaan syksyn merkki aina! Onneksi meillä on huomenna omaishoidonvapaat tiedossa, joten pääsemme miehen kanssa lepäämään viimeisimmätkin pöpöt pois. Tosin sitä en tiedä, miten paljon maltamme levätä, koska matkustamme toiseen kaupunkiin. Saamme vallata ystäviemme kodin ja luultavasti kaupungin kaikki kaupatkin taas kerran;)

Vaikka kesä olikin sateisin miesmuistiin, niin nyt sitä lämpöä sitten riittää, kun koulutkin alkoivat. No, eipähän ainakaan tarvitse pienten koululaisten kastua koulumatkallaan! Olen onnistunut kuivattamaan lähes kaikki kesäkukkani nuutumispisteeseen, mutta onneksi perennat jaksavat vielä kukkia, ainakin osa niistä. Mikäs tämän keltaisen kukan nimi onkaan? Joka ikinen kevät ja alkukesä aina tuskailen tämän rehottavien lehtien kanssa, mutta sitten alkukesästä vain huokailen ihastuksesta tämän keltaisen loiston edessä.Mutta niin se vaan on myönnettävä, että kesä alkaa olla takanapäin ja on aika alkaa suunnitella syksyä. Meillä onkin melkoisen jännittävä syksy tiedossa, sillä pikku tyttöset lähtevät osa-aikaiseen kuntouttavaan päivähoitoon, ja sekös jo äitiä jännittää! Kaikki menee varmasti hyvin, mutta kun minulla ei tuosta päiväkotielämästä ole omien lasten kohdalla mitään käsitystä, niin olen vähän pyörällä päästäni. Niin vain pitäisi osata päästää irti ja antaa tyttösteni kävellä uuteen maailmaan...

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia :

 1. Olipa mukava lukea kuulumisianne (paitsi siitä flunssapöpöstä)
  Toivottavasti on mukava vapaapäivä teillä!
  Ainahan nämä lasten elämän etapit ovat haikeita ja vaikeita meille äideille, päikkyjen, koulujen, ym alut. kyllä se siitä, ihan varmasti.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama juttu nyt kun tuo nuorin pääsi peruskoulusta ja meni ammattikouluun, uutta ja jännää minulle, tyttö ei ole moksiskaan. Tuntuu että miten se minun pikku tyttö siellä pärjää, mutta pärjäähän se. En osaa olla, sitä menee aikansa, ennenkuin tottuu, se tuntuu että yksi ajanjakso on päättynyt ja uusi tuntematon edessä.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja voimia uuteen tilanteeseen!! :) Olen varma että tytöt pitävät kovasti päiväkodista.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished