tiistai 21. elokuuta 2012

Elokuun tunnelmia

Minä olen koko sydämestäni syksyihminen. Mikään ei ole niin ihanaa, kuin tummenevat illat, kynttilöiden valo ja sateen ropina katolla. Silloin voi sytyttää takan, laittaa villasukat jalkaan ja istua sohvalle viltin alle kädessä kupponen kuumaa teetä. Oih, ihan pian tämä aika on jo käsillä!

Yksi syksyn merkki on lakastuneet kesäkukat. Ne raivasin eilen pois ja laittelin tilalle hiukan alkusyksyn väriloistoa. Monta kukkaa en tosin raaskinut ostaa, koska tämä alkusyksy on melko lyhyt aika kuitenkin ja pian saa jo laitella callunoita ruukkuihin, mutta hiukan edes.

Harvemmin tuleekaan postailtua etupihaltamme, jossa ei kyllä ole paljon postattavaakaan;) Nytkään kuviin ei päässyt kuin ulko-oven edusta, jota hiukan kohensin syysistutuksilla. Ja huomasimpa valokuvista, että hei, meillähän on tuossa etuoven yläpuolella paljas ikkuna! Hih, tässä on asuttu melkeinpä päivälleen 7 vuotta ja nyt tuon hoksasin! Piuhat on pitkät blondilla, vai miten se meneekään...Nyt sormet sitten syyhyää jo, mitä kaikkea tuohon ikkunaan keksinkään!

Mutta ai niin, niitä kuvia. Tässä niitä tulee:
Meillä olisi tarkoitus maalata talon puuosat valkoiseksi lähivuosina ja samalla ulko-ovikin kokee ehostuksen. Mutta toistaiseksi mennään nyt näin.

Nyt taidan pyörähtää pikaisella blogikierroksella ja sitten onkin laitettava hihat heilumaan. Tänään talon täyttää 7-9-vuotiaat neitokaiset meidän 8-vuotiaan tyttösen synttäreiden merkeissä ja juhlat juhlitaan top modelsien henkeen. Tiedossa on siis kampauksia, kauniita kynsiä, lukuisia vaatteita ja salaman välkettä:)
Mukavaa päivää kaikille!

11 kommenttia :

 1. Kivan näköinen puulyhty kolmannessa kuvassa ja vieressä oleva puinen kukka-astia myös! =)

  VastaaPoista
 2. Syksy on kyllä ihana raikkaudessaan, etenkin aurinkoisia päivinä. Syyssateitakin kun tulisi kohtuudella :)! Iiks, ihanat juhlat teillä tiedossa!

  VastaaPoista
 3. Oi, minä se nautin myös tästä alkusyksystä. Jossakin vaiheessa, silloin kun voi sanoa, että syksy on ohi ja talvelle olisi sopiva aika, mutta lunta ei kuitenkaan tule, alkaa ajatuksissa tympimään ja tuntumaan niin älyttömän synkältä. Mutta on ilo todeta, että viime syksynä aloitettu bloggaaminen, oli niin ihana valopilkku, etten oikeastaan edes huomannut että oli koko ajan pimeää ja synkkää. Onneksi sitä aikaa ei toivon mukaan kestä kovin montaa viikkoa, vaan saadaan se lumi sitten jo jouluksi maahan.

  Oikeastaan kun miettii, niin vitsit. Kevät on ihan maailman parasta aikaa, mutta eipäs nuo kesä, syksy ja talvikaan kovin kauan jää. On kyllä mahtavaa saada asuaa Suomessa ilmojen perusteella.

  Ihanaa Tiistaita Heidi <3

  VastaaPoista
 4. Ihana,raikas syksy<3 Callunat ym ovat tervetulleita ruukkuihin, joita kohtapuolin pääsee laittelemaan.
  Synttäriteema kuulostaa ihanalta<3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavia asetelmia! Mukavaa päivänjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Minä kans olen syksy ihminen, ihanaa kun illat pimenee ja saa sytytellä kynttilöitä. se tunnelma on ihan erilainen, kun jos polttelee kesällä kynttilöitä. syystuuli ja ukkonen <3 rakastan <3 villasukat ja lämmin huopa, mihin kääriytyä.

  VastaaPoista
 7. Niin, sinä olet Syysunelma <3
  Mutta kyllä minäkin syksystä tykkään, tai olen alkanut tykkäämään Peipposen syntymän myötä.. Nyt jo meilläkin aletu varovasti suunnitella tytön 3-synttäreitä, teemakin on jo päätetty. Kiva idea tuo top models-teema! Voin vaan kuvitella, miten 8-vuotiaat ovat hengessä mukana, hih ;)
  Ja vaikka nyt nautin vielä täysillä helteistä ja auringosta, niin on ihanaa sitten, kun ei tarvii enää potea huonoa omaatuntoa sisällä olosta, kun ulkona sataa ja tulee ja voi pukea villasukat jalkaan ja kääriytyä telkkarin eteen sohvalle tai upoutua taas entistä paremmin sisustuksen pariin :))
  Ihanaa viikon jatkoa ystävä rakas!

  VastaaPoista
 8. oi kuinka kauniita syyskukkia olet jo laittanut!
  Ihania tunnelmallisia syysiltoja sinne! :)
  ps. mun blogissa on sulle "jotain".. :)

  VastaaPoista
 9. Syksy on munkin lemppari.Vaikka tosin kaikissa vuodenajoissa on oma viehätyksensä.
  Erityisen ihana on se ensimmäinen pakkasilta tai aamu.
  Mutta vielä on kesää jäljellä.Toivotaan niin=)
  Kauniita asetelmia olet laittanut.
  Mukavaa viikonloppua=)

  VastaaPoista
 10. BlueHost is definitely one of the best hosting company with plans for all of your hosting needs.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished