keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Puutarhapuuhia

Tämä päivä ja muutama edellinenkin on hurahatanut enempi ja vähempi puutarhapuuhissa. Ja mikäs sen mukavampaa!

Kuten kerroin, vietimme miehen kanssa viime viikon lopulla tinahääpäivää ja sain mieheltäni aivan ihanan lahjan. Toki itse tästä vinkkasin, mutta mitäs sillä on väliä! Hän sen kuitenkin minulle haki:) Tässä voin sitten haaveilla ruusunpunaisia unelmia teekupin kera ja nautiskella ilta-auringosta.


Tänä kesänä meillä on tosiaan tapahtunut paljon pihalla. Ja ehkä on aikakin! Olemme tässä asuneet jo pian seitsemän vuotta ja nyt vasta perustin ensimmäisen kukkapenkinkin itse. Olihan tässä toki jo valmiita penkkejä muutama, mutta täytyyhän sitä nyt omakin penkki perustaa. Joten sellaisen tein leikkimökin kylkeen. Täällä olisi nyt sitten kasvamassa liljoja, pioneita, unikkoja, syysleimuja, harmaakurjenpolvia ja arovuokkoja. Katsotaan, mitä tästä tulee! Jännityksellä olen odottanut, kuinka pienet juurakot ovat lähteneet kasvamaan ja ilokseni tänään jo huomasin pioneissa nuppuja.


Tänä vuonna on niin syreenit kuin alppiruusukin kukkineet aivan valtavan kauniisti. Joka vuosi tämä alppiruusu tosin yllättää minut kauneudellaan ja ennen kaikkea sitkeydellään. Tämä kun on tässä ollut siitä asti, kun taloon muutimme, enkä ole onnistunut sitä tappamaan, kop kop!


Viime vuonna teimme terassin yhdelle sivulle puron kivistä ja nyt oli kivikkoon kasvanut tämä hurmaava kivikkokukka. Kylläpä sitä voikin tulla iloiselle tuulelle nähdessään jotain kaunista uutta kasvavan pihallaan! 


Pihaprojekti jatkuu huomenna. Toivon kovasti, että saamme sen huomenna jonkinlaiseen päätökseen, ja pääsen postaamaan ihan kunnon pihapostauksen. Mies lähteekin juhannuksen jälkeen kuukaudeksi ulkomaille, joten heinäkuussa ei taida pihalla muuta tapahtua kuin rikkaruohot vähentyä. Olen sopinut lasten kanssa, että otamme heinäkuun ihan matalalla profiililla vain ja minun ainoa tavoitteeni on pitää tämä kööri hengissä ja kasassa sen aikaa, kun isi on poissa;)
Oikein aurinkoista viikon jatkoa kaikille!

8 kommenttia :

 1. Mäkin aamulla pihakierrosta tehdessä mietin miten pienestä voikin niin isosti ilahtua niinkuin esim. viimekesän istutusten onnistumisesta. Meillä pihaa tehty viitisen vuotta niin että joka kesä jotain pientä tuunaamista. Ihanan lahjan olet saanut !!! Myöhästyneet onnittelut ♥

  VastaaPoista
 2. Pionit on niin ihania ♥ Meilläkin on pihassa pioneja, vaikka uusi multa tuotiin koko pihaan viime kesänä. Jossain oli ilmeisesti juurakko:)

  Ja neljän lapsen hoitamisessa taitaa olla ihan tarpeeksi työtä miehesi ollessa työmatkalla ;) Joten unohda piha hetkeksi!

  VastaaPoista
 3. Pihahommat ovat juuri silloin parhaimmillaan, kun niitä tekee oman aikansa ja tahtonsa mukaan. Minä istuin pionit 3 v sitten ja nyt ne alkavat antaa parastaan eli kyllä se kiitos sieltä tulee. Alppiruusut ovat kyllä nyt mahtavasta kukassa

  VastaaPoista
 4. onnea hääpäivästä<3 ja kauniin lahjan saitkin, hyvähän se on aina vinkata mistä tykkää ;))

  Mukavia pihahommien täytteisiä päiviä!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana tuo lahjasi, tosi romanttinen,
  mukavia kesäpäiviä sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan lahjan oot saanut :)
  Mie voisin käyskennellä päivät pitkät pihalla , enkä aina ees tee mittään. Nautiskelehan vaan sieki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis lahja kokonaisuus ja sopii hyvin tuohon missä se nyt on<3
   Paljon olet istuttanut kauniita kukkia ja on ilo seurata niiden kasvua varsinkin kun on ne itse ne saanut alkuun. Onnea ja Iloa!<3

   Nautinnollisia ja hyviä hetkiä sinulle ja rakkaillesi näihin kauniisiin lämpöisiin kesäpäiviin<3

   Poista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished