sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Työhuonesyvennys


Kun kaadoimme seinän olohuoneen ja keittiön väliltä puolitoista vuotta sitten ja teimme keittiöremontin ja olohuoneen uudistuksen, niin olohuoneen työhuonesyvennys jäi vielä hiukan kesken. Lattia sinne vaihtui samalla kuin olohuoneeseenkin, mutta muutoin emme sinne ole vielä remonttia tehneet. Tämän kevään projektina minulla olisikin maalata ikkunanpielet ja ehkä tuo kattokin. Joka tapauksessa huone koki melkoisen muutoksen, kun mies rakensi autotalliin oman harrastetilansa ja vei täältä kitarat ja kirjahyllyt pois. Niinpä sain tuon vitriinin pianon viereen ja nyt tämä on tällainen yhdistetty työhuone-pianohuone-keittiötavarahuone, hih.


Yksi asia, mitä en meinaa millään saada sisustukseen sopivaksi on tuo valtava skanneri-printteri-mikä-lie-yhdistelmä. Mutta koska tarvitsen sitä melko paljon, niin ei sitä voi poiskaan laittaa. Nyt laitoin sen vanhan puulatikon päälle, olkoot nyt tuossa jonkun aikaa.


 Tässä näkymä siis huoneen oikealta puolelta, tätä vastakkaisella seinällä on kirjoituspöytä ja suuri kaappi.

Ja kirjoituspöydän päälle sain pienen hyllyn (jonka yläpuolella taasen on kaksi pitkää kirjahyllyä), jonka päälle asettelin muutaman kivan esineen tuomaan väriä ja tunnelmaa.
Kaiken kaikkiaan huone ei ole kyllä juuri sellainen, kuin sen haluaisin olevan, mutta lähellä sitä ollaan kuitenkin:)

Kokeilin ensimmäistä kertaa tekstin ajastusta ja jos se on toiminut, niin toivottelen nyt kaikille oikein ihanaa Pääsiäispäivää!

11 kommenttia :

 1. Kiva nurkkaushan siitä tuli ja ajallaan muotuu kyllä mieluiseksi jos ei heti sellainen ole :) Meillä olohuoneen erkkeri on 'hakenut' mun silmää miellyttävää sisustusta neljä vuotta ja nyt se alkaa olla sellainen kun pitääkin ;) Eli kaikki ajallaan :) Iloista pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hiljaa hyvää tulee :) meillä on sisustus hakenut linjaansa viimeiset kymmenen vuotta ja vasta nyt alkaa löytymään tyyli mikä miellyttää silmää ja voisi olla pidempi aikainenkin.

  VastaaPoista
 3. Hyvältähän tuo näyttää jo nyt :) pikku hiljaa on hyvä laittaa, muuten loppuis tekemiset kesken ;)
  Täällä pitäis kans keittiö saattaa loppuun ja alotella pikku hiljaa rappuremppaa.

  Onpas pirteä tuo home teksti tuossa seinähyllykön päällä, ihana <3

  Hyvää pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 4. Oikein kivalta näyttää:)
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ai niin blogissani olisi sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää jo nyt! :)

  Olen tässä huomannut, ettei kaikkea yksinkertaisesti voi saada sopimaan sisustukseen, etenkään elektroniikkaa ja tekniikkaa. Toisaalta tarvitseekokaan? Johdottomat ja laitteettomat kodit löytyvät vain sisustuslehtien sivuilta! Turha siis moisista on murehtia! :) <3

  VastaaPoista
 7. Kokeilun kautta onnistuneeseen lopputulokseen...sen ajatuksen voimalla minäkin olen pääsiäistä viettänyt :D

  VastaaPoista
 8. kauniilta näyttää ja hiljaa hyvää tulee :)
  miten ois joku hyllykkö verhon kanssa printtereille sun muille..?! siis koneet hyllyyn verhon taa..oisvat käden ulottuvilla mut kuitenkin piilossa ;)
  ihanaa pääsiäismaanantaita halausten kera!

  VastaaPoista
 9. Olisikin huomaamattomia isoja vempaimia, mun muksu on joskus todennut, et ihme ettet spreijaa läppärii valkoiseksi?! Tiedä vaikka maalaisinkin:D
  Mut verhon taa on hyvä idea;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne!<3 Tuo hylly olisi kyllä kiva idea, olen sitä itsekin miettinyt, siis että tekisi hyllyn ja siihen verhon eteen, mutta en oikein tiedä, mahtuisiko sellaista tähän kopperoon. Ehkä se on nyt vain toistaiseksi tyydyttävä siihen, että se 2000-lukukin täällä näkyy, vaikkei haluisikaan:)

  VastaaPoista
 11. Heips..
  Millaisilla maaleilla ajattelit lähteä noita ikkunanpieliä maalaamaan? Meilläkin moinen homma on edessä, ikkunoita onkin sitten aivan liian monta.. Mutta.. Täyttä varmuutta ei vielä ole, millä maaleilla lähtisi projektia toukokuussa tekemään :)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished