keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Prinsessojen valtakunta

Kaksosten huone on ollut murheenkryyni siitä lähtien, kun siihen tytöt muutettiin isosiskon muuttaessa heidän entiseen huoneeseen. Huone on pitkä ja sen päädyssä on ikkuna, toisella pitkällä seinällä on vaatehuoneen ovi ja huoneen ovi. Kalusteet ovat leikkineet siellä piirileikkiä monta kuukautta, kunnes nyt pääsiäisen aikoihin viimein taisimme löytää sen parhaimman ratkaisun niiden paikoille. Nyt on huoneessa erotettu nukkuma-alue ja leikkialue erikseen. Tytöt kun haluavat nyt, että heidän sänkynsä ovat ihan vieri vieren, niin sängyn mahtuivatkin mukavasti oven viereen päätyseinälle. Tältä siis näyttää nyt 3-vuotiaiden neitokaisten valtakunnassa:


Ystäväni tytär sairasti syöpää samaan aikaan, kun Eevi oli sairaalassa. Hän maalasi nämä suloiset Nalle-taulut Eeville tuomaan iloa sairaalaan<3 Ne ovat erittäin tärkeät taulut meille<3

Prinsessoilla on oltava mekkoja joka lähtöön ja niistä mieluisimmat toki esillä:)

 Ihana vanha paripulpetti oli tarkoitus maalata valkoiseksi, kun sen sain, mutta onneksi en sitä vielä ehtinyt tehdä - sen verran monta piirrustusta kannesta jo löytyy!:) Sitä paitsi nuo värit sopivatkin mielestäni tuohon hyvin, joten näillä mennään toistaiseksi.

 Lipaston takana on nyt sitten unien valtakunta.

 Unia suojelevat tutut enkelin siivet.

Seinällä on myös tyttöjen 1-vuotismekot.

Aurinkoista päivää kaikille!

10 kommenttia :

 1. Kauniin hempeää tyttöjen huoneessa. Oikein sellaista prinsessatunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihana huone! ♥
  ja järjestys näyttää kivalta ja toimivalta. kauheen vaikeeta se onkin löytää lastenhuoneeseen toimivaa järjestystä kun kuitenkin niin monta asiaa siihen huoneeseen pitää sovittaa =D
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloinen huone!
  Oikea prinssessahuone.

  VastaaPoista
 4. Ompa soma huone ja tosi ihana tuo pulpetti, kivasti nuo sängyt omassa kolossaan! Muistan aina, kun siskoni halusi pienenä nukkua ihan minun vieressä, isosisko oli iso turva!

  VastaaPoista
 5. Kyllä prinsessojen kelpaa asustella noin upeassa valtakunnassa! Kaunista!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka suloinen huone pikku-prinsessoilla onkaan! Hienosti olette saaneet järjestettyä. Joskus huoneet voivat olla tosi vaikeita muodoiltaan, kokemusta on! ;)

  VastaaPoista
 7. Onpas suloinen tuo teidän prinsessojen valtakunta!

  VastaaPoista
 8. Kaunis huone, niin prinsessamainen :) Meilläkin siskokset nukkuu vierekkäin vaikka ikäeroa on 5 vuotta. Kauniisti neiti kohta 12v ottaa pienimmän rinsessan kainaloonsa illalla nukkumaan :) Saas nähdä mitä tapahtuu kun tytöt siirtyy omiin huoneisiinsa... voi olla isolla siskolla 'yövieras' joka yö ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille!:) Tuntuu tosiaan olevan todella tärkeä tuo kaksossiskon nukkuminen ihan vieressä<3 Ja mikäpä sen ihanampaa, kun vihdoinkin saavat nukkua vieretysten!:)

  VastaaPoista
 10. Nätti huone :) ja pulpetti on ihana, samanlainen kuin meillä.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished