maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen on vietetty

Niin vain se meni tämäkin pääsiäinen taas, vauhdilla ohi. Pyhät kuluivat mukavissa merkeissä. Meillä kävi ystäväperhe kylässä perjantaina ja saimme nähdä oikein tuplana tuplaenergiaa, kun kaksi vuotta nuoremmat kaksospojat tulivat leikkimään meidän kaksostyttöjen kanssa. Siinä oli vilinää ja vilskettä, oikeaa elämän makua!:)

Kahvipöytään tein pääsiäiskakuksi appelsiinijuustokakun, joka sai kiitosta niin vierailta kuin mieheltänikin, mikä ei olekaan ihan itsestään selvyys, hän kun ei ole mikään leivonnaisten suuri ystävä:)Eilisaamuna olikin sitten lapsilla taas jännittävä aamu, kun pääsiäispupu oli yön aikana piilottanut yllätyksiä ympäri kotia ja niitä sitten etsittiin vihjelappujen perusteella. Kaikki yllätykset löytyivät onneksi ennen kuin pakkasimme koko köörin autoon ja ajelimme vanhempieni luo pääsiäispäivän viettoon:) Tämä päivä minulla onkin sitten mennyt pahassa migreenikohtauksessa, joten käytännössä jäi yksi pyhä pitämättä. Saisipa sen laittaa säästöön, hih!

Huomenna alkaakin sitten arkinen aherrus taas. Varasin kirpparipöydänkin kolmeksi viikoksi, joten huomisaamuna teen kirpparikierroksen. Tuossa pöydän vuokraamisessa on kyllä se paha puoli, että kun siellä tulee käytyä päivittäin siivoilemassa, niin ihan pakkohan sitä on kiertää ne muutkin pöydät...jos vaikka siellä sattuisi tekemään löytöjä. Ja niitähän minä aina teen, mukamas suuriakin löytöjä, hih!

Mutta hei, Tampereen reissulla sattui Ideaparkissa olemaan vanhojen korttien myyntitapahtuma ja siellä tein oikeita löytöjä kyllä! Nappasin mukaani muutaman visiittikortin taas ja kaksi lapsiaiheista postikorttia, joista toinen on lähetty uutena vuotena 1903. Miten suloisia nuo vanhat kortit ja kuvat ovatkaan ja millaisia tarinoita kätkevätkään sisälleen!Me olemme myös laittaneet täällä kotona taas hyrskyn myrskyn. Olen jo pitkään pähkinyt, mitä tekisin tyttöjen huoneelle, kun se on niin hankalan mallinen. No, nyt sen keksin. Mutta siihen palaan seuraavassa postauksessa!

Oikein ihanaa viikon alkua kaikille ihanaisille!

4 kommenttia :

 1. Ooo,mikä kaakku!
  Minä myös kannan kirpparilta tavaraa sitä mukaa takaisin,kun edellisistä pääsen eroon...minkäs teet;löytö on löytö! =D

  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Vanhan kortit ovan niin ihania! Mä jatkuvasti räplän niitä omia kortteja.. :)
  Tahtoo tota kakkua, juuri nyt, aamupalaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kortteja. Tosi kauniita <3

  VastaaPoista
 4. Ihana kakku!!

  -terhi-

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished