tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kuvauksia

Lämmin kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! En aina muista niihin kommentoida takaisin, kun yritän jättää teidän blogeihin merkintöjä aina, mutta jokaisen kommentin kyllä luen ja talletan sydämeeni!
Meillä on pääsiäistouhut ihan vaiheessa edelleenkin. Tai sitten ne vaan jäävät tänä vuonna tekemättä, voihan se niinkin olla. Minulla on nimittäin ollut kaikenlaista muuta puuhaa tässä viime päivät. Kun sitten vihdoin parannuttiin juhlien jälkeisestä vatsataudista, jonka suuri osa juhlavieraista sairasti, aloinkin valmistautua henkisesti seuraavaan suureen juttuun. Eilinen päivä meni nimittäin Tampereella Ylen studiossa Inhimillisen tekijän kuvauksissa! Nii-in, nyt menin sitten ihan tv-kameroiden eteen tunnustamaan, etteivät tunteeni tuota sairainta lastani kohtaan ole yhtä syvät kuin muihin lapsiini, johtuen yli vuoden kestäneestä sairaalaelämästä hänen syntymänsä jälkeen. Tämä on aihe, josta ei ääneen ole kukaan kehdannut puhua, joten mielestäni se on hyvin tärkeä aihe. Ja niin oli muistakin vieraista sekä haastattelijasta. Ohjelma tulee ulos 20.4., joten muutaman viikon tässä saa vielä jännittää, että mitäs sitä tulikaan oikein sanottua ;)

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli hyvin jännittävä. Menimme Tampereelle jo lauantaina, jotta saimme viettää hiukan vapaa-aikaa taas. Kiertelimme kauppoja ja nukuimme paljon. Eilisaamuna sitten söin aamiaisen vatsa perhosia täynnä ja sen jälkeen suuntasimme Tohlopinrantaan. Siellä meidät otettiin ystävällisesti vastaan, minulle oli varattuna oma pukuhuone ja pääsin maskiin. Kaikki oli hyvin jännittävää ja mielenkiintoista. Oli jännä nähdä tv-studio ihan eri kulmasta kuin tv-ruudulta! Ja tuntui jotenkin ihan epätodelliselta, kun Pikku Kakkosen juontaja käveli käytävällä vastaan ohjelmavaatteissaan, hih!
Nyt, kun tuo monta kuukautta odottamani ja jännittämäni juttu onkin takana päin, on hiukan tyhjä olo. Sellainen olo, että mitäs nyt sitten alkaisi touhuta:) Kai se olisi vain alettava sitä pääsiäistä tänne kotiin laittamaan. Josko huomenna saisin haettua muutaman uuden kukankin nuukahtaneiden helmililjojen ja narsissien tilalle. Christina sai sentään jo pari pääsiäismunakynttilää syliinsä ja tuntuu olevan hyvin iloinen siitä.
Isojen munien seuraksi päällystin vielä pari pientä munaa vanhalla sanomalehdellä. Noita olisi todella kiva tehdä, mutta kun ovat niin lyhyen kauden juttuja, niin en raaski noita lehtiä täysin noihin käyttää.

Kyllähän siinä kävi taas niin, että ei sitä päässyt kaupoista ulos ilman pieniä hankintoja, mutta niistä teen sitten postauksen myöhemmin.
 Oikein ihanaa pääsiäisviikkoa kaikille!

15 kommenttia :

 1. Tuon ohjelman pitää muistaa katsoa...yleensä kyllä katson ohjelman kaikki jaksot.

  Silmiini pisti ertyisesti tuo pukuhuoneen numero 1706...taitaa siellä olla pukuhuone poikineen, kun noin suuri numero oli sinunkin huoneellasi...:)

  VastaaPoista
 2. Katsotaan kyllä tuo ohjelma;)
  Aivan ihania nuo tekemäsi munat!
  Mukavaa pääsiäisen odotusta;D

  VastaaPoista
 3. Olethan sä siellä ihania koristeita tehnyt, ihania vintage munia! Jännityksellä odotetaan tuota ohjelmaa, varmasti oli iso asia osallistua sen tekoon ja puhua ennen kaikkea niin suurista tunteista ja asioista!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hienoa,että annat kasvosi tärkeälle asialle.Täytyy kyllä katsoa ko. ohjelma <3
  Pääsiäisen laittaminen tai laittamattomuus on pientä suurten asioiden rinnalla :)
  Niin kauniita kuvia,jälleen!
  Mukavaa pääsiäisviikkoa myös! <3

  VastaaPoista
 5. Irmastiina, olipa kiva huomio, itse en ehtinyt tuota edes huomata!:) Kyllä siellä tosiaan taitaa olla huoneita poikineen!:)

  Kiitos paljon mustakissa!:)

  Kiitos Ansku! Oli kyllä tosi iso asia, sanoinkin miehelle, että tuo taisi olla elämäni jännittävin päivä:)

  Voi kiitos Marika, olipa ihana kommentti<3

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä vahva ja rohkea nainen!
  Uskallat puhua vaikeista asioista niiden oikeilla nimillä ja antaa asialle myös kasvot. Hienoa Heidi!
  Kunpa vaan muistaisin katsoa ohjelman.. Facessa varmaan kuitenkin muistutat, niin huonomuistinenkin muistaa! Halein <3

  VastaaPoista
 7. Varmasti mielenkiintoista vierailla oikessa studiossa.
  Hienon asian olet ottanut esille, ohjelma on katsottava ilman muuta.

  Kauniit pääsiäismunat olet tehnyt ja kivasti ovat esillä.

  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne teille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Oikein hyvää pääsiäisviikkoa myös Sinulle!

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno ja rohkea teko sinulta. Ehdottomasti pitää katsoa tuo ohjelma!
  Meillä on pienin sairastellut jonkun verran elämänsä aikana, on ajeltu ambulanssilla ja oltu joitakin viikkoja sairaalassa. Vaikka ei haluaision suhtautuminen tähän lapseen toisenlainen kuin vanhempiin. Minulla huoli on kääntynyt ylisuojevuudeksi ja sallivuudeksi.. Mutta kyse on toki aivan toisesta kuin toi teidän eka vuosi. Mutta nämä ovat tärkeitä asioita puhua.
  Kauniita pääsiäisjuttujakin sinulla! :)

  VastaaPoista
 10. Pitääpä muistaa katsoa ohjelma. Hyvä kun asioista puhutaan.

  Kauniita munia olet tehnyt, hyvää pääsiäistä koko perheelle!!

  VastaaPoista
 11. Ihailtavaa rohkeutta sinulla että uskallat puhua aroistakin asioista ja siten tuoda lohtua jollekin sellaiselle jolla rohkeutta ei ole. :)
  Kauniita pääsiäiskoristeluja.

  Iloista pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 12. Hurjan rohkea olet <3 Ehdottomasti tuon ohjelman katson!

  Mukavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 13. Oi, tuo on pakko muistaa katsoa!
  Ihania nuo munat!
  Rauhallista ja iloista pääsiäisen aikaa koko perheelle! <3
  -Terhi-

  VastaaPoista
 14. Heippa ystäväni!
  Kyllä sulla on ollut jännät paikat siellä kameroiden edessä puhua kipeistä asioista...olet Heidi TODELLA rohkea...mutta olethan kokenut niin kovia,että kait siinä menee yks tv ohjelmakin;)
  Me ollaan reissussa kun ohjelma tulee,mut muistuta mua vielä siitä,että otan sen nauhalle,jookos??!!

  Aivan ihanat kuvat tuosta 'linnunpesästä'...hienoja munia oot tehnyt!!<3
  Mäkin tein muutaman,mut ei oo noin hienoja:(
  Laitoin sulle eilen s-postia,ootkohan saanut sen????
  Oikein ihanaa pääsiäistä teille sinne koko porukalle,olet mielessäni<3!!
  haliterkuin,Marika

  VastaaPoista
 15. Kiitos paljon Christina<3 Hih, tunnet minut jo aika hyvin, facessa ihan takuulla muistuttelen sitten lähempänä tuota päivää:)

  Kiitos todella paljon, Hanne<3

  Riitta Sinikka, kiitos!:)

  Kiitos Kotomon Taina:) Tuo onkin todella tavallista, että siitä sairaimmasta lapsesta tulee sitten hyvin läheinen ja häntä suojelee. Siksi tunnenkin suurta syyllisyyttä, ettei minulle käynyt näin johtuen tuosta pitkästä erosta. Mutta tv-nauhoituksissa käydyt keskustelut hiukan helpottivat tätät syyllisyyttäni.

  Kiitos paljon Anne-Mari!:)

  Minttu, kiitos!<3 Täytyy myöntää, että kuvauspäivää edeltävänä iltana hiukan mietin, että apua, mihin olenkaan suostunut ja mitä olen nyt menossa sanomaan "kaiken kansan eteen", mutta nyt olen tyytyväinen, että sen tein.

  Kiitos paljon Hanne!!<3

  Terhi, kiitos<3 Ihanaa, kun käyt täällä katsomassa kuulumisiani<3 Oikein ihanaa pääsiäistä myös teille!

  Kiitos Marika ystäväni<3 Muistutan sinua sitten lähempänä, että muistat ajastaa ohjelman;) Ja kiitos meilistäsi, vastasin siihen juuri<3 Oikein ihanaa pääsiäistä sinullekin!!<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished