maanantai 16. huhtikuuta 2012

Inhimillinen tekijä ja muita lieventäviä asianhaaroja

...vai mitenkäs se esittelyteksti menikään. No, joka tapauksessa, sieltä se nyt löytyy minunkin kuva Inhimillisen tekijän sivuilta!


Joten perjantaina TV1 klo:22 voi nähdä minut "livenä" telkkarissa. Minua jännittää ihan kauheasti! Toivottavasti en vaikuta telkkarissa aivan kylmältä ihmiseltä, koska jouduin pinnistelemään, että pidän tunteeni kurissa. Muutoin olisi mennyt ihan itkuksi koko haastattelu, minä kun en osaa vienosti kyynelehtiä, vaan kun padot aukeaa, ne aukeaa kunnolla. Siispä oli pakko vetäytyä taas jonkinlaisen kuoren taakse ja puhua hiukan ulkopuolisena niistä kipeimmistä jutuista. Mutta toivon, että asia ratkaisee, eikä tällaisen kokemattoman kotiäidin esiintymistaidot, hih!

Olen nyt yrittänyt tapella tämän blogin kanssa, kun en mitenkään saa niitä ketjutettuja kommentteja toimimaan. En, vaikka olen tehnyt juuri niin kuin ohjeet sanoo. Syöte on täysi ja kommenttiloota nyt upotettu ja siltikään ei toimi. Osaisiko kukaan sanoa, missä on vika?

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille! On se vaan ihanaa, kun lumet sulaa! Taidankin hilppasta tästä pihalle tekemään keväthavaintoja:)

24 kommenttia :

 1. Kiva kun muistutit. Täytyykin ajastaa heti, että varmasti näen tuon ohjelman.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Pitää muistaa katsoa! Kivaa viikkoa sulle.

  VastaaPoista
 3. Varmasti katson:) Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Pitää käydä laittamassa nauhoitukseen. Oikein mukavaa viikkoa sinulle ystäväni! :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin odotan ohjelmaa:-))
  Mullakaan ei toimi se kommentti juttu,vaikka tein ohjeen mukaan:-(
  Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä.Aattelinkin jo että menikö koko ohjelma ohi,kun aikaisemmin täällä siitä mainitsit.Olet kyllä rohkea,kun olet lähtenyt ohjelman tekoon.Nostan sulle jo hattua=)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Hyvä, kun sanoit ! muuten ois saattanu mennä ohi !
  Olet kyllä rohkea nainen!

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä rohkea <3 Ehdottomasti katson ohjelman. Ja hattua nostan!

  VastaaPoista
 9. Hyvin se varmasti on mennyt! Täytyykin katsoa ohjelma, kirjasi kosketti kovin. <3

  VastaaPoista
 10. Siusta nyt ei kylmää saa tekemälläkään ja vaikka kuinka yrittäisi ;)!

  VastaaPoista
 11. Nauhoitus pitääkin laittaa hetimiten, kun en ole kummallakaan kerralla kotosalla! Hieno asia, että kerroit teidän tarinan...kaltaisianne on varmasti monta!

  VastaaPoista
 12. Hei, tuohan täytyy katsoa!! Hyvä, kun mainitsit!:) Uskon, että varmasti meni hyvin!! Ihminen on joskus vain liian kriittinen itselleen:)
  Hali sinulle, Marge

  VastaaPoista
 13. Tämä on pakko katsoa!!!
  Olet Heidi uskomattoman rohkea nainen! <3
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  -terhi-

  VastaaPoista
 14. Täytyypä katsoa ohjelma. Hienoa, että olet pystynyt tällaisesta vaikeasta asiasta kertomaan! Esikoispoikani vietti 1-vuotiaana suurimman osan vuodesta sairaalassa, ja usein olen miettinyt miten se on häneen vaikuttanut.

  VastaaPoista
 15. Kaikkea hyvää sinulle! Katson ohjelman. Olet rohkea!

  VastaaPoista
 16. Hieno lähetys! Etkä todellakaan vaikuttanut kylmältä, todella sympaattiselta ja kyyneleet silmissä katsoin ohjelmaa. Olet uskomattoman rohkea, kun puhut asiasta (kiitos siitä!). Vaikea löytää sanoja, mutta olet uskomattoman vahva ja toivon todella, että saisitte nauttia siitä tavallisesta "tylsästä" arjesta monta monta vuotta. -toinen Heidi:)

  VastaaPoista
 17. Näinkin jossain tuon mainoksen ja pistin nauhalle. Taidan sen kohta katsoa ja varata nenäliinoja viereen. Suloiset tytöt, johon puistossa aina välillä törmätään :)

  VastaaPoista
 18. Hieno lähetys!
  Toista Heidiä myötäillen;ihailen rohkeuttasi puhua vaikeasta asiasta!
  Toivon teille kaikille paljon,paljon kaikkea hyvää! <3

  VastaaPoista
 19. Hieno lähetys, onnistuit upeasti!
  Aurinkoisia päiviä teidän perheelle!

  VastaaPoista
 20. Kiitos kaikille aivan ihanista kommenteista<3

  VastaaPoista
 21. Tänään vihdoin nähty haastattelu uusintana. Olet kyllä hirmu rohkea nainen!!! Ja ei, en minä ainakaan huomannut jännitystä ollenkaan. Voit olla ylpeä itsestäsi <3

  VastaaPoista
 22. Olet kaikkea muuta kuin kylmä. Katsoin ohjelman nauhalta eilen illalla, kyyneleet silmissä. Olet tosi rohkea ja vahva nainen. Todella toivon, että vielä pääsette elämään sitä tylsää arkea. Olit ohjelmassa muuten älyttömän luonnollinen, aivan kuin et olisi jännittänyt ollenkaan.

  VastaaPoista
 23. olipa koskettava ohjelma! Olen vasta vähän aikaa sitten löytäny sivuillesi, ja mitä ihanaa löysinkään :) Täytyy nostaa hattua siulle että olet jaksanu ja olet löytäny itelles tästä blogista sen oman voimavaran. Itellä on refluksilapsi ja välillä tuntuu että siinäkin on tarpeeksi jaksamista. Annat blogisi kautta myös miulle lisää voimia :)

  VastaaPoista
 24. Katsoin juuri tv-kaistalta jakson.... ja hei sehàn meni aivan MAHTAVASTI! vastailit niin mielettòmàn luonnollisesti ja sujuvasti ilman mitààn ajatuskatkoja ja olit niin fiksun ja rennon oloinen, ihan kuin kàvisit haastateltavana harva se pàivà! Ei tuon paremmin olisi voinut mennà! Et vaikuttanut yhtààn kylmàltà eikà voi lòytàà mitààn muutakaan negatiivista sanottavaa. Tosi hyvà Heidi! Itse nielin kyyneleità kahteenkin otteeseen ohjelmaa katsoessa. Professorikin oli tosi sympaattinen :)hieno ohjelma kertakaikkiaan ja eniten juuri sinun ansiostasi.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished