keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Illan hämyssä

meillä tanssi taas huonekalut iloisesti piirileikkiä olohuoneessa. Nurkkapöytä lautaseinineen muutti paikkaa senkin kanssa. Huone muuttui taas avarammaksi ja tykkään tästä tällaisena kovasti.Tässä näkymä sohvalta katsottuna, Grayn anatomian lomassa napsaistuna:

Minulla on myös ollu pienoinen tuunausprojekti käsillä jo jonkin aikaa ja kun tänään vihdoin koitti kunnon aurinkoinen keli ja kuumeenikin antoi hiukan periksi, pääsin suihkuttelemaan spraymaalia ulkosalle. Tuunauskohteena oli siis tällainen ompelukonepöytä, josta

 tuli valkoisen maalin avulla tällainen:


Tuo kone olisi tuosta irroitettavissa ja pöydän sivulla on pöydän jatke, joka tuohon koloon sopisi, mutta koska säilytän tuon pöydän laatikossa ompelutarvikkeita, niin enpä viitsinyt täysin toimivaa konetta irrottaa! Koneessa oli jopa langat ja ommeltu kangastilkkukin mukana:) Olkoot nyt siis tuollaisena ainakin toistaiseksi. Onhan minulla ne toiset jalat, joihin tein laudoista tason, joten onpa nyt sitten yksi oikea ompelukonepöytäkin.

Ompelukonepöytä pääsi siis tuon vanhan hyllyn alle käytävään.  Tänään on myös saatu touhuta pihalla. Tai no, en minä ole kuumeessa juurikaan touhunnut, mutta tomerana työnjohtajana olen kyllä ollut. Pikku hiljaa meidän piha alkaa saada uutta ilmettä. Mutta siitä lisää kuvia sitten, kunhan projekti kunnolla etenee.

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille!13 kommenttia :

 1. Kyllä se vain on valkoisena todella kaunis ja sopiva paikkakin löytyi. Ihailin myös tuota soikeata pöytää, jossa Madonna patsas on.

  Harmi, kun en ole vielä nähnyt sitä ohjelmaa. Reissu sotki sen verran, että unohdin sen tallentaa. Nyt vain yritän löytää sopivan ajan katsoa sen yleareenasta.

  VastaaPoista
 2. Ihana Singeri!! Huoh..milloinkohan mä löydän omani.. :))

  VastaaPoista
 3. ihana singer! ja kaunis järjestys :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis olkkari ja tulipa singeristä ihan erinäköinen. Mulla se vielä ruskeana on, tiedä milloin innostuis maalihommiin:)

  VastaaPoista
 5. Oi siitä tuli hieno! Ja kyllä tuollaisella Singerillä on hyvä ommella esim paksumpia materiaaleja, tekee siistiä jälkeä:)
  ps. saithan sähköpostini?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Hieno! Ja kuten jo toisaallakin kehuin, niin olkkain uusi ilme on tosi onnistunut ja lankkuseinäke sopii tuohon uuteen kohtaan tosi hyvin!
  Pikaista paranemista sulle, Heidi-ystäväin!
  Halauksia..

  VastaaPoista
 8. Oi ihana tuunaus!ja tuo kollaasiseinä on upea!!<3

  VastaaPoista
 9. Hei

  Mitä maalia käytit Singeriin? Omaani maalaus on ollut suunnitteluasteella jo jonkin aikaa. Hain netistä ideoita ja törmäsin sinun tuunakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Maalasin puuosat Helmi kalustemaalilla ja metalliosat jollakin spraymaalilla:)

   Poista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished