sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hyllyä ja lomatunnelmia

Kiitos kaikille alemmista kommenteista! Perjantai oli hyvin jännittävä ilta, koska en ollut itse nähnyt ohjelmaa etukäteen. Helpotus oli suuri, kun näin, että en vaikutakaan niin kylmältä kuin mitä pelkäsin. Siltikin, itsensä katsominen telkkarista tuntuu vähintääkin oudolta!

Sisustuspuuhia en ole kauheasti ehtinyt tehdä. Meillä on ollut taas flunssa kiertämässä koko perhettä ja kuluva viikko meni hiukan heikossa kunnossa. Tänään tauti sitten iski minuunkin ihan kunnolla nostaen kunnon kuumeen. No, ei auta kuin napsia buranaa huomenissa huuleen, sillä menen Iinulin kanssa sairaalaan korvien putkitukseen ja kitarisaleikkaukseen heti aamuvarhain. Pitää pyytää, josko saisin huoneeseen patjan siksi aikaa, kun tyttö on leikkurissa, niin voisin vaikka vähän torkahtaa, hih!

Vaikka sisustuspuuhia en ole kauheasti tehnyt, niin suunnitelmia sitäkin enemmän - lähinnä pihasuunnitelmia. Tänä kesänä olisi tarkoitus aidata piha sekä perustaa uusi kukkapenkki. Leikkimökki olisi myös tarkoitus laittaa kuntoon. Jotenkin noiden leikkimökkisuunnitelmien tekeminen onkin kaikkein mieluisinta, hih! Tällaisen yhden vanhan maustehyllyn jo sinne tuunasinkin. Jos löytäisin kirpparilta pieniä halpoja posliinikuppeja, niin niitä voisin vaikkapa hyllylle laittaa tyttöjen iloksi.

 Tämän ennen- kuvan nappasin siinä vaiheessa, kun olin jo yhden sivun sutaissut valkoiseksi. Kerrankin muistin ottaa kuvan melkein kokonaan ennen maalausta!

 Tällainen hyllystä sitten tuli. Koska minulla ei nyt ollut mitään nättiä paperia hyllyn taustaksi, printtasin pari ruusuarkkia netistä. Ei se nyt ole ihan niin nökönuukaa leikkimökissä, onko kuviot kohdallaan tai näkyykö sauma keskellä hyllyä, eihän?:)

Sisustuspuuhat on ehkä siksikin hiukan nyt taka-alalla, sillä minä olen yrittänyt uudistaa vaatekaappiani. Syy siihen tuli muutama päivä sitten, nimittäin yksi Leijonaemo (kuulun siis erityislasten vanhempien vertaistukiyhdistykseen, Leijonaemot ry:hyn), joka on myös fb-kaverini kyseli fb-seinällään, olisiko kukaan halukas lähtemään äkkilähdöllä viikoksi etelään toukokuussa. No, minähän olen! Aina valmiina, hih! Löysimme vieläpä kaksi-yhden hinnalla-loman, joten se teki päätöksen vielä helpommaksi. Lähdemme siis toukokuussa Rodokselle, all inclusive- lomalle kahdestaan. Emme ole koskaan edes tavanneet, mutta uskon, että meillä kyllä juttua riittää. Tavoitteena on viikon ajan levätä, lukea kirjoja, syödä, nauttia lämmöstä ja stressittömyydestä. Ei siis mitään tavoitteita kulttuurille tai nähvätyyksille, vaan kaksi väsynyttä erityislasten äitiä lähtee etelään lomalle. Voi että, miten innoissani olenkaan!! Viime kertaisesta etelänlomasta tuleekin jo pian 11v.


Tällaisissa tunnelmissa täällä siis lähdetään ensi viikkoon. On mukavaa, kun on jotain todella mukavaa odotettavaa. Nyt on vain pidettävä kukkaron nyörit tiukalla ja myytävä kirppiksellä oikein urakalla vaatteita.

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!

14 kommenttia :

 1. Voi kuinka rohkea todella oletkin;varmasti tulee ikimuistoinen reissu!Luulempa että olet lomasi ansainnut <3
  Kyllä onkin kaunis hylly ruusukuvioineen!
  Ihanaa viikkoa myös Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa mahtava ja monella tapaa jännittäväkin reissu tiedossa! Ihan huippua. Sinä jos kuka olet lomasi ja akunlatauksesi ansainnut!

  VastaaPoista
 3. Ai että mitä ihanaa on tiedossa!!! :)

  VastaaPoista
 4. Mieki katoin sen perjaintain ohjelman, kyllä siinä herkistyi...
  Aivan ihana kun pääset löhöilylomalle:)

  VastaaPoista
 5. Hyvin selvisit telkkari ohjelmasta.Nostetaan sitä hattua vielä=)
  Se Kuntsikin oli niin hellyyttävä siinä,kun herkistyi aina kun puheli omasta sairaudestaan.Ihan kyyneleet silmissä kertoili koko ajan.Mutta arjen pyöritys tsemppiä sulle oikein kovasti!Olet kyllä loman ansainnut=)
  Kaunis tuli hyllystä leikkimökkiin.Kiva paperi taustalla on hieno lisä siinä.
  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää loman odotusta ja lomaa! Tv-ohjelma oli todella koskettava.

  VastaaPoista
 7. Rohkea lomakaverivalinta. Tosin itsekin olen vähän samaan tapaan läh, tenyt ei ennestään tutun kanssa lomalle, tosin lapset 2 kpl , loma meni oikein hyvin. Rohkeaa oli myös suostua tv kasvoksi. Ohjelma herätti paljon ajatuksia ja nimenomaa myös niistä tunteista, joista yleensä ei puhuta. Niitähän on kaikilla kumminkin. Leikkimökki projekti tuntuu kivalta puuhalta, ilolla jään seuraamaan. Hylly on niin söpö ♥

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä lomasi ansainnut, koeta saada nautittua lomasta ja rentouduttua.Äidin paras on myös lasten parhaaksi:)Katsoin tuon ohjelman myös, oli koskettavaa ja aitoa katsottavaa.Kultaisen äidin ovat lapsesi saaneet, äitiys on vain välillä hyvin haasteellista ja tunteikasta.Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi toivon.Irkku

  VastaaPoista
 9. Koitapas parantua, sillä sinulla on ihana loma tiedossa.
  Kiva tutustua uusiin ihmisiin tuolla tavalla, olet rohkea.

  Ohjelma oli koskettava ja antoi ajattelun aihetta:)

  VastaaPoista
 10. Onpas ihanasti tuunattu leikkimökin kaluste!

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon, Marika<3

  Terhi, kiitos paljon! On kyllä tulossa varmasti sekä jännittävä että ihana reissu:)

  Maanvaiva, sanopa muuta!:)

  Kiitos paljon Koivkujan Riikka<3

  Pitsienkeli, kiitos!<3 Kuntsi oli kyllä aivan ihana<3

  Kiitos paljon Riitta Sinikka<3

  Taina, kiitos paljon<3

  Voih, sydämellinen kiitos, Irkku, kauniista sanoistasi<3

  Hanne, joo, pitää syödä nyt urakalla vitamiineja:) Kiitos!

  Jarna, kiitos!:)

  VastaaPoista
 12. Voi ihanaa, olet kyllä lomasi enemmän kuin ansainnut, ihanaa! - Heidi

  VastaaPoista
 13. Moikka,
  Enpäs sitten ole muistanut kommentoida, vaikka ajastin ohjelman varmuudeksi viikkoa etukäteen ja katsoin sen kyynelsilmin.
  Teidän tarina oli oikeasti todella koskettava ja ei voi kuin ihailla voimaasi ja jaksamistasi.
  En osaa edes kuvitella miltä on äidistä voinut tuntua tuollainen ajanjakso elämässä.
  Lastesi onneksi heillä on noin mahtava rakastava äiti!
  Kiitos että osallistuit ohjelmaan ja jaoit tämän tarinan. Varmasti siitä oli suunnatonta vertaisapua sitä tarvitseville sekä paljon ajattelemisen aihetta meille muille.
  Oikein kauniita kevätpäiviä sinne ja voimia!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Heidi!<3

  Taina, kiitos ihan hirmuisen paljon kauniista sanoistasi<3 Tallensin ne syvälle sydämeeni<3

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished