lauantai 3. maaliskuuta 2012

Olohuonetta

En tiedä, johtuuko valaistuksesta vai mistä, mutta en saanut kivoja kuvia olohuoneesta en sitten millään. No, näette nyt kuitenkin, miten meillä ne huonekalut tanssivat ympyrää. Kuvassa kyllä näyttää jotenkin paljon sekaisemmalta kuin oikeasti onkaan ja ikkunanpuitteet on tosi tummat, kiitos paketointiteippien, joilla niiden puuttuvia eristyksiä korvattiin kovilla pakkasilla;) Se on ikkunoiden huoltoa siis tiedossa tänä kesänä! Olen tosi tyytyväinen tähän muutokseen, nyt on mukava juoda aamuteetä pöydän ääressä ja katsella, kuinka räystäältä tippuu vesi:)


Yhden ikkunan osalta on kuitenkin huoltotoimet ohi. Tämä ikkuna pelastettiin anopin roskakatoksesta muutama kuukausi sitten. Siinä oli keskimmäinen lasi rikki, joten mies irrotti sen minulle kokonaan. Hiukan hiomapaperia ja maalia pintaan ja ikkuna sai uuden kodin meiltä.


En ole vielä täysin päättänyt, mitä pokaan laitan, nyt siinä roikkuu baletinopettaja-serkkuni vanhat tossut ja Liisalta saamani kaunis sydännauha, jolle olisi nyt jo niin monta täydellistä paikkaa, etten osaa päättää, mikä olisi sille kaikkein edustavin.

Minä olen myös saanut ihanan arvontavoiton. Voitin Marikalta tämän todella kauniin ikikalenterin ja herttaisen kakkukuvun kera herkullisesti tuoksuvan muffinsikynttilän. Kylläpä nämä piristivät kovasti! Kiitos Marika vielä kerran <3 Eilen minulla kävi ystävä, Iinan kummi, iltateellä ja jotain keväistä piti saada pöydälle kakkukuvun seuraksi. En vain osaa pitää mitään isoja asetelmia ruokapöydällä, kun tuntuu, ettei siihen mahdu sitten mitkään tarjottavat. Kuuden hengen perheessä ei myöskään pöydän päätyyn voi laitella suuria asetelmia, kun jokainen paikka pöydässä on hyvin käytössä:) Tällaisen pienen asetelma sitten tein gg:n lautaselle. Olen pitkään toivonut vaaleanpunaista kivituikkua, mutta kun en sellaista ole vielä saanut, niin lautaselle päätyi tuollainen ruusunpunainen tuikku. Kuvassa se näyttää kyllä tummemmalta kuin onkaan.


Nyt minun pitäisi lähteä kauppaan ostamaan leivontatarvikkeita. Miehellä on tänään syntymäpäivät, joten jokavuotinen traditio eli mokkapalat pitäisi pian valmistua!

Oikein aurinkoista lauantaipäivää kaikille!

11 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää olohuoneessa :)

  VastaaPoista
 2. Oih,näyttääpä teillä ihanalta:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköistä teillä, tunnelmaa! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunista teillä on!
  Oikein ihanaista synttäriviikonloppua teille=D

  VastaaPoista
 5. Upea tuo vanha ikkuna, onneksi ehditte pelastaa sen! Hienoja muutoksia.

  VastaaPoista
 6. Näyttää muuten tosi hyvältä tuo huonekaluvalssin tulos!! Mitäs sekaista? Minusta siellä on niin siistiä ja selkeää! :)
  Ihana myös tuo pelastamasi poka.
  Ihanaa sunnuntaita teille sinne!

  VastaaPoista
 7. Kivoja uudistuksia.Kiva löytö roskiksesta=)Mitenköhän joku on voinut luopua siitä?Rikkinäinen lasi,mutta vanha poka silti.Onneksi pelastit sen sieltä=)
  Mukavaa sunnuntai päivää=)

  VastaaPoista
 8. Valoisalta kyllä ihan näyttää :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Jasmiina!:)

  Voi kiitos Cia:)

  Kiitos Ruususuun äiti, samoin sinulle!:)

  Mustakissa, kiitos!:)

  Riitta Sinikka, oi kiitos!:)

  Kiitos Noora:)

  Ansku, kiitos! Niinpä! Raukka olisi joutunut kaatopaikalle!

  Christina, kiitos!:) Minä ajattelin, että kuvassa jotenkin näyttää paljon ahtaammalta ja siltä, että täällä on kauheasti tavaraa, vaikka ei se siltä luonnossa näytä;)

  Kiitos Pitsienkeli!:) Niinpä, minusta tuo oli aivan aarre, oli sitten lasit rikki tahi ei!:)

  Sini, kiva kuulla!:)

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished