tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kuulumattomuutta

Täällä ei oikein ole tapahtunut mitään suurta sisustuksen saralla, olen vain katsellut muiden ihania blogipäivityksiä. Kai jonkinlainen kevätväsymys on ilmassa. Kaapissa olisi pääsiäiskoristeita, jotka odottavat esille ottamistaan, mutta en ole vielä niitäkään jaksanut kaivella esiin.

Sen sijaan tänään kävi muuta hyvinkin jännittävää, nimittäin Inhimillisen tekijän toimittaja kävi tänään tekemässä minusta esihaastattelun ja menen ohjelmaan haastateltavaksi 2.4 kirjani aiheen tiimoilta. Ette uskokaan, miten jännittävää tämä on! Toivon kovasti, etten mene ihan puihin tv-kameroiden edessä. Ensi viikonloppuna on myös Suomen turneryhdistyksen 20-vuotis juhlat, johon minut on pyydetty juhlapuhujaksi. Sekin jännittää jo kovasti. Toivottavasti osaan puhua satapäisen yleisön edessä pyörtymättä, hih!

Jotain pieniä sisustuskuulumisiakin kyllä on. Tästä Madonnapatsaasta olen kuitenkin haaveillut pitkään ja nyt sen sain, syntymäpäivälahjaksi etukäteen. Tässä on minussa jotain herkkää. Patsas löysi nyt tiensä toistaiseksi tuohon ikkunanpokan taakse. Siinä se tulee kivasti esille.Yhden tuunaamistani pääsiäismunista laitoin linnunhäkkiin, joka on oikeasti lyhty ja pääsee kesällä ulos.
Hei, ja nyt muistinkin, en olekaan ehtinyt vielä esitellä teille yhtä arpajaisvoittoani! Voitin Annen blogissa jouluisen arvonnan, mutta postissa sekoilivat ja lähettävät paketin Annelle takaisin ennen kuin olin saanut siitä edes mitään tietoa. Niinpä Anne lähettikin minulle jouluisen palkinnon sijaan ihanan keväisen palkinnon, Pentikin todella kauniin lyhdyn, kynttilän, servettejä ja ihanaa teetä. Kiitos vielä kerran, Anne!
Olen myös saanut ihania tunnustuksia, palaan niihin ensi postauksessa. Meillä on nyt tuo kaikkein erityisin lapsonen tilapäishoidossa seuraavat kaksi yötä, joten me saamme vihdoin ja viimein nukkua! Nyt jo tuntuu, että täällä on paljon hiljaisempi tunnelma kotona, kun ei ole kuin kolme lasta kotona.
Rauhallista illan jatkoa teille muillekin!

12 kommenttia :

 1. Hienoa, onnea haastatteluiden ja puheen johdosta! Todella mahtavaa kun olet noihin lupautunut, saattaa moni muukin samanlaista kokenut saada apuja kokemuksistasi.

  Onnea myös arpajaisvoitostasi! Madonnapatsas näyttää kivan herkältä tuolla ikkunanpokan takana.

  Rauhallista iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oo, hienoa. Muistahan ilmoitella ISOSTI kun ohjelma tulee ulos. Minä en missään nimessä halua tuota missata. Olen niin onnellinen siitä varmuudesta, että sinun teoillasi on hyvät jäljet ja joku saa takuu varmasti tukea ja voimaa tarinastasi.

  Ihanaa tiistaita <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ohjelmaan pääsyn johdosta! Hyvä ohjelma onkin, Usein kyseistä ohjelmaa katson. Muistahan ilmoitella kun ohjelma näytetään!

  Mukavaa viikon jatkoa sinne teille <3

  VastaaPoista
 4. Sinä taatusti selviät hienosti ohjelmasta ja täällä sinulla on iso katsojajoukko valmiina. Niin kaunis on tuo Madonna!

  VastaaPoista
 5. Oi vau!!!! mà olen muutenkin ohjelman vakkarikatsoja joten en mene ohi! oletko jo hommannut mulle sen edellisen kirjan? Odotan malttamattomana :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Sinä selviät kameroista varmasti hyvin! On upeaa, että jaksat jakaa kokemuksesi muillekin. Varmasti se auttaa samankaltaisessa tilanteessa olevia. Tsemppiä!!!

  -terhi-

  VastaaPoista
 7. Muistathan ilmoittaa kun tiedät ajankohdan milloin ohjelma tulee ulos. Silloin istun takuuvarmasti telkkarin edessä:)

  Ihana Madonnapatsas! Olen samanlaista katsellut ja toivottavasti sellainen koristaa meidänkin kotia vielä:)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Onnea, sinulla onkin paljon tärkeitä asioita tulossa :)) minäkin haluan tietää koska ohjelma tulee ulos! ;)

  VastaaPoista
 9. Jännäää!!! :)

  Ja hah.. kuinkakohan monesti mullekin on käynyt vuosien aikana näin että paketti tule lähettäjälle, eli mulle takasisin :))

  VastaaPoista
 10. Onnea tuleviin haasteisiin!
  Ihana Madonna patsas...<3

  VastaaPoista
 11. Onnea haastatteluun ja puheen pitämiseen...luulempa, että puheen pitäminen on kovempi homma...:)

  Muista sitten ilmoitella, kun juttu tulee tv:stä.

  VastaaPoista
 12. Vau, ilmoittele tosiaan täällä ettei ohjelma mene ohi! Ja varmasti menee puhekin hyvin!
  Oikein ihania kevät päiviä sinne!

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished