maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kiitos

Kiitos kaikille ihanista viesteistä ja toivotuksista alla olevaan postaukseen. Ne taisivat auttaa, sillä pääsimme kuin pääsimmekin reissuun ja meillä oli aivan mahtava viikonloppu! En ole koskaan tavannut niin iloista, sosiaalista ja energistä porukkaa kuin nuo turnernaiset ja tytöt olivat. Oli aivan mahtavaa saada olla heidän joukossaan. Puhekin meni hyvin, enkä suinkaan se ollut minä, joka siellä kyynelehti, joten olen aika ylpeäkin itsestäni. Meidän neitonen 3v innostui iltajuhlissa laulamaan mikrofoniin Robinin Frontside Ollien, mikä oli ihan mahtavaa kuultavaa. Kyllä sain olla ylpeä pienestä turnertyttösestäni<3

Niinhän siinä pääsi myös käymään, että eilen täytin taas vuosia. Miten siitä muka on jo vuosi, kun viimeksi näin pääsi tapahtumaan? Ihan huomaamatta nämä vuodet nykyään tuntuvat karttuvan. Sain vanhemmiltani rahaa ostaa jotain ihanaa syntymäpäiväni kunniaksi ja eikös minun pitänyt heti tänään jo mennä nettikauppoja selailemaan. Ainakin tällaista lähtee nyt pian minulle tulemaan Sisustus Wanhasta Aliinasta - ja tämän kautta sitten odotan entistäkin malttamattomampana kesän tuloa, hih!


Olen myös ollut niin onnellinen, kun olen löytänyt ihania tunnustuksia minulle! Tämän ihanan Kaunis- blogi tunnustuksen sain Ericalta 
Tunnustus on tarkoitus jakaa viidelle kauniille blogille, joilla on alle 200 seuraajaa. Kiitos todella paljon, Erica. Jaan tämän tunnustuksen:

Darkangelille Pirpanaunelmiin
sekä Marikalle Marikan Muistelmiin
Olkaattes hyvä, laidyt! 

Vaniljaisen Liisalta sain myös Hyvän mielen haasteen. Siinä tulee kertoa 10 asiaa, joista saa tai on saanut viime aikoina hyvän mielen sekä jakaa haaste eteenpäin viiteen blogiin. Viime aikoina minulle onkin tullut hyvä mieli monista pienistä ja suuristakin asioista. Nyt kun vain muistaisin niistä ne 10! No, yritetäänpä...

1. Arki. Arjen askareet ja touhut. Ne päivät, kun ei kukaan sairastukaan, ei tarvitsekaan lähteä sairaalaan, ei lääkäriin, ei terapiaan. Ei tarvitse tapella eri byrokratiatahojen kanssa. Saa vain elää normaalia lapsiperheen arkea, se on ihanaa!


2. Keväästä. On aivan ihanaa nähdä jääpuikkojen sulavan ja kuulla lintujen laulavan! Äitini kertoi, että synnyinkaupunkini joelle oli tänään jo tullut yli 50 joutsenta! Se on kuulkaas kevättä se!

3. Keskeneräisten projektien valmiiksi saaminen. Kun on pitkään jotain suunnitellut tekevänsä ja vihdoin sen saa valmiiksi, siitä tulee tavattoman hyvä mieli. Kuten tästä rukinpyörän maalaamisesta ja kattoon laittamisesta:)


 4. Kukista, niistä saan nyt kovasti iloa. Eri värisiä kukkia, erilaisia kukkia. Kukilla saa väriä ja kesää kotiin.


 5. Blogeista, sisustuslehdistä ja kirjoista. Kauniiden kuvien katsomisesta saan paljon virtaa elämääni ja joka ilta on edes muutama kaunis kuva saatava nähdä. Ne tuovat jonkinlaista sisäistä rauhaa minulle.

6. Kahdesta pienestä tyttärestäni, jotka saavat olla nyt kotona. He jaksavat ihmetyttää minua päivä päivän jälkeen. Ja joka päivä olen kiitollinen siitä, että sain heidät pitää.


 7. Musiikista, siitä saan iloa kovasti myös. Aloitin kuorolaulannan vuoden vaihteessa ja se on ollut aivan ihanaa. En olisi koskaan voinut uskoa, että uskaltaudun kuoroon mukaan, mutta nyt olen onnellinen, että tuon askeleen otin!

8. Vielä kerran täytyy kertoa, että sain kauheasti iloa ja voimaa tuosta viikonlopun juhlasta. Oli mahtavaa saada nähdä, millaisia meidänkin tytöistä voi kasvaa ja miten ihanaan "perheeseen" he kuuluvat. Oli myös ihanaa saada pukeutua "prinsessaksi" kerrankin, edelliskerrasta on jo pian 10v aikaa, hih!

 9. Hemmottelusta. Olen päässyt käymään nyt kampaajalla ja kasvohoidossa ja saanut kokea taas pitkästä aikaa sen, mitä on olla hemmoteltavana. Se on ihana tunne!

10. Suklaasta. Kai se on vain myönnettävä, että kyllä se vaan niin hyvältä maistuu lämpimän teekupin kera!:)

Tämän haasteen jaan nyt kaikille, jotka tähän haluaisivat vastailla. Tämä on mukava haaste, joten napatkaahan tämä mukaanne! Ja viettäkää mukava tiistaipäivä!

17 kommenttia :

 1. Kiva postaus:-))

  Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut! <3 Ihanan kuuloinen viikonloppu teillä!
  Kyselinkin kerran toisaalla, että saitkos taannoin sinistä suklaapostia? ;)

  -terhi-

  VastaaPoista
 3. Onnea nyt näin jälkijunassa! <3

  Aiai.. kauniit jutut on tilaukseen päässyt :)

  Ja olipa niin hyvän mielen postaus, että..!!

  VastaaPoista
 4. Sulla on paljon syitä olla hyvällä mielellä :) ja ihania sellaisia .
  Ja mullakin nyt : vapaapäivä , aamukavit blogikierroksella ja ekana sattu sun hyvän mielen postaus :)
  Onnea vaan vielä "vanhenemisen " johdosta !

  VastaaPoista
 5. Ihanat lahjat on sinulle tulossa,onnea näin jälkikäteen :)Ja onnea tunnustuksista, olet ne kyllä ansainnutkin! Kaikesta huomaa miten olet pienistä asioista onnellinen ja kiitollinen, onni ei tule ostaen.
  Kaunista kevään odottelua ♥

  VastaaPoista
 6. Onnittelut<3
  Ja mukava postaus...kiva lukea näin aamuteen parissa;))

  VastaaPoista
 7. Olipas oikein hyvänmielen postaus!
  Kiitos ja onnea!

  VastaaPoista
 8. Tämä oli sellainen hyvänmielen postaus <3 Onnea syntymäpäivän johdosta ja onnea tunnustuksista, ihan oikeaan osoitteeseen ovat menneet :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että puhe meni hyvin...en kyllä yhtään epäillytkään etteikö menisi....:)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut synttäreiden johdosta! JA kiva että viikonloppunne oli onnistunut,
  Oikein mukava postaus:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Heidi!
  Ihan nolottaa,kun mulla taitaa olla edellisiinkin vielä vastaamatta...Lupaan ryhdistäytyä!
  Kiitos <3
  Ja hei onnea hirmuisesti!!

  VastaaPoista
 12. Onnea tunnustuksesta kauniille blogille!

  VastaaPoista
 13. hih, meinasin tulla tuomaan sulle kaunis blogi tunnustuksen, mutta toivottelenkin vain hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos teille kaikille hurjan paljon kommenteistanne!<3

  VastaaPoista
 15. Hei! Kiitos kaunis sinulle tunnustuksesta!♥ En ole ehtinyt nettiin kun olen ollut kiireinen koulun tapahtuman takia. Ihanaa Pääsiäistä teidän perheelle, paljon jänniä juttuja on tapahtunutkin. Pitää lukea vielä tarkemmin nuo jutut.

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished