torstai 22. maaliskuuta 2012

Juhlatunnelmia


 Meillä on täällä tänään ollut kovat paikkailupuuhat menossa ja ollaan mallailtu juhlavaatteita, silitetty niitä, etsitty kenkiä ja koruja. Huomenna nimittäin suuntamme Helsinkiin Suomen Turneryhdistyksen 20-vuotisjuhlaviikonloppuun. Minut on pyydetty sinne pitämään puhe turnetyttöjen vanhempien edustajana ja se on suuri kunnia. Odotan myös innolla, että vihdoin tapaamme muita turnertyttöjä, heidän vanhempia sekä turnernaisia. Meillä on siis jännittävä viikonloppu tulossa!

 Tokihan juhlatunnelmaan kuuluu mekot, korut, kengät ja meikit. Niitä on sitten soviteltu ja etsiskelty pitkin päivää. Kolmen tytön ja yhden naisen kaikki kengät viikonloppua varten taitavat viedä yhden matkalaukun, juhlavaatteista ja asusteista puhumattakaan, hih! On se vaan hauska huomata, miten innoissaan tuollainen 3-vuotias voi jo vaatteista olla, oikein innokkaasti on juhlamekkoja tänään soviteltu, jopa niin innokkaasti, ettei niistä ole meinattu voida edes luopua.Nyt vaan sopii toivoa, että tuon innokkaimman pikkujuhlijan tämän päiväinen yhtäkkinen kuume lähtee pois yhtä nopeaan kuin tulikin ja pääsemme huomenna oikeasti lähtemään. Haluan kuitenkin toivottaa nyt jo kaikille oikein ihanaa viikonloppua, jos en koneen ääreen ennen maanantaita palaa!

12 kommenttia :

 1. Oikein mukavaa matkaa teille!
  Toivottavasti kuume ei pilaa suunnitelmia! <3

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista pienelle, toivottavasti on vain matkakuumetta. :)
  Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

  -terhi-

  VastaaPoista
 3. Peukut pystyssä, että pääsette reissuun! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanalta kuulostaa kaikkine naisellisine hömpötyksineen tuo teidän viikonloppu. Toivottavasti tauti ei estä matkanne tekoa. Ihanaa viikonloppua ja juhlia ennen kaikkea!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hei vaan!
  Minulla sinulle tunnustus blogissani
  Mukavaa lauantaita
  -Erica-

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti puhe meni hyvin,ja kaikki muutenkin;)
  Sori kun en oo kirjottanu vieläkään...yritän huomenissa!!!
  Oikein ihanaa juhlavaa viikonloppua teidän koko poppoolle!!
  Lämpimin halauksin,
  -Marika-

  VastaaPoista

Kultainen kiitos kommentistasi:)

Blog Design by Get Polished